Ucuz Havayolu Şirketleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,349
Ynt: Ucuz Havayolu Şirketleri

Ya anlayamıyorum TR' den Londra, Paris vs vs herhangi bir yere gitmek nasıl oluyorda Bulgaristan'a gitmekten daha ucuz oluyor? Bulgaristan'a aradığım en ucuz ucak bileti 500ytl olucak iş değil arkadaşlar var mı bir bilginiz bu konuda neden boyle? :''(

Etiketler

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Türki Cumhuriyetlere giden ucuz havayolları varmı mesela Kırgızistan'a??

Türkiye'den bildiğim sadece THY uçuyor ama bir ihtimal İran veya Gürcistan üzerinden daha ucuza gelebilir?

MİNOR' Alıntı:
ya anlayamıyorum tr den londra paris vs vs herhangi bi yere gitmek nası oluyorda bulgaristana gitmekten daha ucuz oluyor bulgaristana aradığım en ucuz ucak bileti 500ytl olucak iş değil arkadaşlar warmı bir bilginiz bu konuda neden boyle :''(

Bunun en büyük nedeni yolcu sirkülasyonun ve fiyatı ucuzlatabilecek kadar alternatif firmanın olmaması.

Pegasus Havayolları, her çarşamba, perşembe ve pazar günü gerçekleştirdiği İstanbul Sabiha Gökçen – Londra Stansted karşılıklı seferlerini haftada beş güne çıkarıyor.
Pegasus Havayolları’yla, İstanbul Sabiha Gökçen–Londra Stansted arasında çarşamba, perşembe ve pazar günleri yapılan uçuşlara, 1 Eylül 2008’den itibaren pazartesi, 1 Ekim 2008’den itibaren ise cuma günleri de eklenerek, haftada 5 gün (pazartesi, çarşamba, perşembe, cuma ve Pazar) seyahat etmek mümkün olacak.

Yakıt harcı ve vergiler hariç 30 Pound’dan başlayan fiyatlar satşta.

Easyjet'in düşük fiyat politikasının başında az çalışanla (Dünyanın hiçbir yerinde bilet satış ofisleri yok mesela) tüm işlemlerin internet üzerinden yapılması ve yolculuk sırasında yiyecek servisinin olmaması gibi etkenlerin olduğu düşünülürse, Pegasus çok sıkı rakip olacak gibi ;)

Bu arada Stansted'den Londra merkeze ulaşım trenle 1 saat kadar sürüyor. Herşeye rağmen en ucuz seçenek bu havaalanı olacaktır ama acelesi olanların bu tren yolculuğunu da hesaba katmasında fayda var. Güvenlik seviyesinin düşük oluşundan ve çok fazla tercih edilmemesinden dolayı girmesi, beklemesi, binmesi ve inmesi çok rahat bir havaalanıdır.

www.ryanair.com
İtalya'dan başlayan gezi turumda, Barselona, Madrid, Marsilya, Paris, Pisa, Bari olmak üzere 6 uçuş toplamda 23 Euro'ya geldi. Vergi dahil 0.01€ ya bilet aldım, inanılması zor ama? Aldım yani. Kampanyaları dikkatle takip etmek gerek ama, hergün siteye bakıyordum saatlerce, bir gün 90€ iken ertesi güne 1€ ya uçuşu olabiliyor,s pecial offerlarıyla insanı cezbediyor ama Ryanair. İnternetten aldığınız için 5€ kart parası kesiliyor her uçuşta uçak parasından pahalı kart ücreti ödedim yani, 35 Euro kadar.. Yinede 60 Euro gibi bi fiyat çıktı buda gayet uygun ama yolda kalır mıyız uçak düşer mi garentisi yok.

Ryan Air efsane zaten. Londra-Stockholm iki kişi, gidiş-gönüş her şey dahil 35 pounda -90 TL- bilet almıştım. Ah bir de Türkiye'ye uçsa çok daha güzel olacak. :smiley:

Ayrıca Türk vatandaşlarının tabi oldukları vize uygulamaları hakkında Dışişleri Bakanlığının sitesine göz atmak faydalı olabilir:

http://www.mfa.gov.tr/turk-vatandaslarinin-tabi-oldugu-vize-uygulamalari.tr.mfa

yol' Alıntı:
Dünyanın her yerinden, dünyanın her yerine 120'den fazla havayolu şirketi üzerinden en ucuz fiyatları arıyor.

http://www.kayak.com

ben bi arama yaptım türk hava yollarını buldu ilk önce ama lufthansanın sitesnde gidiceğim yer daha ucuz :O

kurban bayramında fransa les 2 alpes kayak merkezinde sezonu açmaya karar verdik eşimle. destinasyon kesinleşti ve daha 3 ay varken şimdiden ucuz ucuz becerebilirsem fransa lyon havaalanına biletlerimizi alalım dedik. fakat daha önce hiç bu şekilde bir araştırma yapmadım. içinizden bana yok gösterebilecek bir arkadaşımız varmı. ilk msjım soru şeklinde oldu ama yardımlarınız için hepinize şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba,
Tanzanya Dar Es Salaam veya Zanzibar' a ucuz bilet alabileceğim bir yer konusunda fikri olan var mı ?

seval buradan bulabilirsin ama beleşe vermiyorlar.
www.ucuzucakbiletirezervasyonu.com/dar-es-salaam-ucuz-ekonomik-ucak-bileti.html - ;) :D

ryanair gerçekten harika yurtdışında , stansted havaalanından nerdeyse bir çok avrupa ülkesine uçuyorsunuz . türkiyeyede olsa şahane olacak . bilet fiyatları bazen 0,00 pound oluyor akıl almıyor. londra stansted arasını national express otobüsleriyle 10 pound gidip gelebilirsiniz fakat en son gelmemde 3 saat süren bir otobüs yolculuğu yaptım rush hour 'a kaldığımız için :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR