UCUZ 4X4 LASTİK NASIL BULURUM ANKARADA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,780

Etiketler
Ynt: UCUZ 4X4 LASTİK NASIL BULURUM ANKARADA

plastik (muhtemelen polyamid) sağlıklı olmayacağını düşünüyorum. Aluminyum yada çelik doğru malzeme flanş için.

yavuz-çelikel' Alıntı:
plastik (muhtemelen polyamid) sağlıklı olmayacağını düşünüyorum. Aluminyum yada çelik doğru malzeme flanş için.

Ben flanş yaptırmadım
Jant göbekleri soba borusu gibi bomboş idi
L200 ün ise 5 cm capındaki göbeği için
Alüminyum ile jant göbeğini doldurtup L200 e görede içi oyuldu.
Araca balast yapmadan titreşimi kesti
sadece ses var

Merhaba Murat,
Necmi Usta'da jant-lastik takım da bulunur mu yoksa , jantımızı alıp mı gitmek lazım?

Murat Hocam
bu paylaşım çok iyi olmuş,

arkadaşlar araya girerek bilgilendirme yapayım
Murat BALCI bu lastik işini hallederken beraberdik, Necmi Usta ve kardeşi beraberce bu işi yapıyorlar, o çevrede epeyce dolaşıp, sorup, en son Çalışkan Oto Lastik de karar vermiştik, Necmi Usta ve kardeşi hem güven verdi, hemde davranışları gayet samimi.

şahsım adına
lastik vs ihtiyaçlar için irtibat kurulmasını tavsiye ederim,
sökme, takma, balans ayarı, lastik onarımı vs. işlemler için de oldukça makul fiyatlar veriyorlar.

Aradım görüştük fakat elinde bana uygun ölçüde lastik veya jant yok , hem tanışmak hem de ne yapabileceğimizi konuşmak için cumartesi günü gitmeyi planlıyorum.

ekinox' Alıntı:
Aradım görüştük fakat elinde bana uygun ölçüde lastik veya jant yok , hem tanışmak hem de ne yapabileceğimizi konuşmak için cumartesi günü gitmeyi planlıyorum.

Mehmet Ali Hocam
sen pazarlığı kardeşi ile değil de Necmi ile yap ;)
hatta denk getirebilirsek beraber gidelim.

sobanın üstünde çaydanlık devamlı kaynıyor,
en kötü çaylarını içer döneriz.

Tamam abi , gider tanışırız , uygun ebat lastik ellerinde yoksa bile bulunca haber verirler nasılsa. Önce lastik bulup sonra ona uygun ölçüde jant alacağım herhalde.

245/75/16 lastik ve bu lastiğe uygun 5 bijon jant arıyorum. Fakat aklıma takılan bir şey var , usta telefonda elinde 315/70/17 lastik olduğunu ve benim jantıma sığdırabileceğini söyledi. Benim orjinal lastiğim 235/70/17.

Orjinali 235 lik lastik olan janta 315 lastiğin sığması mümkün mü acaba?

315-70-17 dediğimiz lastik 35 inçlik hüseyin abinin lastiği gibi bişey ki L200 e bile takılıyo ama direksiryon dönmüyo
Hüseyin abi ile takıp denemiştik

315-70-17.jpg

İyi de usta bunu bilmiyor mu da 315 takalım diyor acaba? :smiley: Çıkma lastiği takmak için arabayı 5 inch yükseltmek mi lazım :smiley:

ekinox' Alıntı:
İyi de usta bunu bilmiyor mu da 315 takalım diyor acaba? :smiley: Çıkma lastiği takmak için arabayı 5 inch yükseltmek mi lazım :smiley:

bence Necmi araçların tamamını yükseltme, çamurluk-dodik tadilleri, vs. yapılmış olarak düşünüyor.
bu adam bizden çoook çeker ;D

Helal olsun Murat Bey, boşuna demiyorlar çok yaşayan mı bilir , yoksa çok gezen Murat ' mı? :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR