Merhaba
Bugün Denizli acıpayam'dan twiputer montajı yaptırmak için İzmir'deki atölyemi ziyarete gelen Muhammet beyin 2004 model Suzuki Vitara Jlx aracına twiputer uygulaması gerçekleştirdik
Cihaz ile takip edilebilecek veriler
--anlık tüketim, ortalama tüketim, toplam tüketim (lpg lcin)
--motor ısısı takibi (jlx lerdeki gosterge Sağırlına kesin cozum)
--Gps ile gerçek hız ölçümü, ortalama hız ve maksimum hız gösterimi
--motor devri, araç içi araç dışı ısı ölçümü, akü voltajı takibi,
--depodaki LPG miktarı ve gerçek tüketim değerlerine göre hesaplanmış tahmini menzil
Ve kişiselleştirilebilir birçok veriyi sürücüye sunan %100 yerli üretim bir üründür
Detaylı bilgi için twiputer facebook sayfasını inceleyebilir ve oradan mesajla ulaşabilirsiniz. Ayrica youtube da twiputer araması yapıp tanıtım videolarına gozatabilirsiniz.
Montajıni gerçekleştirdiğimiz GPS modüllü twiputer setinin guncel satış fiyati 575₺ dir.
Bugün Denizli acıpayam'dan twiputer montajı yaptırmak için İzmir'deki atölyemi ziyarete gelen Muhammet beyin 2004 model Suzuki Vitara Jlx aracına twiputer uygulaması gerçekleştirdik
Cihaz ile takip edilebilecek veriler
--anlık tüketim, ortalama tüketim, toplam tüketim (lpg lcin)
--motor ısısı takibi (jlx lerdeki gosterge Sağırlına kesin cozum)
--Gps ile gerçek hız ölçümü, ortalama hız ve maksimum hız gösterimi
--motor devri, araç içi araç dışı ısı ölçümü, akü voltajı takibi,
--depodaki LPG miktarı ve gerçek tüketim değerlerine göre hesaplanmış tahmini menzil
Ve kişiselleştirilebilir birçok veriyi sürücüye sunan %100 yerli üretim bir üründür
Detaylı bilgi için twiputer facebook sayfasını inceleyebilir ve oradan mesajla ulaşabilirsiniz. Ayrica youtube da twiputer araması yapıp tanıtım videolarına gozatabilirsiniz.
Montajıni gerçekleştirdiğimiz GPS modüllü twiputer setinin guncel satış fiyati 575₺ dir.