Ynt: Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor.
Burak bey,
Nato kancasını sormuştum muayene öncesinde söktüm. Ruhsata işli değil, trafik polisine sordum, bizim için eğer bu kancaya römork takmamışsan sıkıntı yok dedi, daha önce bir trafik polisi kanca var işlem yapacağım demişti.
Asıl mesele hem trafik tescilde, hem de TUV da çalışanlar haklı olarak piyasadaki araçları bilmiyorlar, aynı markanın aynı görünümlü olan 4x4 ü de var 4x2 si de var.
Benim şansım veya şanssızlığım benim arabamdan Çanakkale de benden başka 3 araba daha var. Bilenler vardır GALLOPER lerin önünde sis ve sislerin bağlı olduğu fiber bar vardır fabrikasyon olarak, TUV deki elemanı biri illa sökülecek bu bar ruhsata işli değil dedi ben dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım olmadı sökeceksin dedi o anda yetkilileri olduğunu tahmin ettiğim biri gelip ne olduğunu sordu eleman sökülmesi lazım geçmez dedi. Gelen kişi bak ben bu arabaların yetkili servisinde çalıştım, bu arabalardan çok sattık bu ve arkadaki nato kancası bu araçların orijinal parçasıdır, fakat bunu kancayı ruhsata işlememişler ruhsat yazılırken dedi ve işlem bitti.
Kısaca muayeneye gidiyorken araçlarımızla ilgili ne gibi belge varsa yanımıza alalım, en azından görevli elemana gerektiğinde bak burada bu var diyebiliriz.