Turkiyenin En yapili Cj 5 i

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,873

Etiketler

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i

aracı gaziantep den de tanıyorum istenilen fiyatın en az 10 bin lirasını burada mehmet arkadaşım eklediği parcalara harcadı bu fiyata kacırılmayacak araç

hayırlı satışlar

Önder Hocam bir ara paramın olduğu zaman denk gelse de 2003-2004 3 kapı grand vitara mümkünse 2000 motor toplasanız da başka bir proje yapmak üzere satsanız da ben alsam :D

en azından maliyetinin bir kaç bin tl daha altına gelir üstelik vakitsizlikten uğraşamıyorum da size de zevkine olur

:smiley:

hayırlı satışlar

bundan önceki jimny süperdi alamadım ama içim gitti bilesiniz

yasarergun' Alıntı:
Önder Hocam bir ara paramın olduğu zaman denk gelse de 2003-2004 3 kapı grand vitara mümkünse 2000 motor toplasanız da başka bir proje yapmak üzere satsanız da ben alsam :D

en azından maliyetinin bir kaç bin tl daha altına gelir üstelik vakitsizlikten uğraşamıyorum da size de zevkine olur

:smiley:

hayırlı satışlar

bundan önceki jimny süperdi alamadım ama içim gitti bilesiniz

Teşekkür ederim Yaşar hocam.

Sen iste onuda yaparız. Şuan cherokee 4.7 hazırlıyorum. ;) Sona az kaldı.

Şonuçta bu bir hobi. Ben her araçta en az 3-4 bin lira zarar ediyorum. Ama problem değil onuda kullandığıma sayıyorum.

Jimnyi beğenmenize sevindim, çok cici bir araçtı...

Bu işler böyledir.Bu araçlara duyduğumuz sevgi ve saygı paranın ötesine geçiyor.Benim unimoga yaptığım her harcamanın çetelesini tutuyordum.2-3 sene evvel baktım 33.000 TL'yi geçmiş bıraktım ipin ucunu.Artık ne hesap var , ne de kitap.Kafam da rahat. ;D

mogzilla' Alıntı:
Bu işler böyledir.Bu araçlara duyduğumuz sevgi ve saygı paranın ötesine geçiyor.Benim unimoga yaptığım her harcamanın çetelesini tutuyordum.2-3 sene evvel baktım 33.000 TL'yi geçmiş bıraktım ipin ucunu.Artık ne hesap var , ne de kitap.Kafam da rahat. ;D

Nadir Abi "Mog Reborned" başlıklı bir konu bekliyoruz haberin ola

mogzilla' Alıntı:

En doğrusu bu Nadir abi. Bende sonunda bir unimog alıp rahatlayacağım ama işte her aracın tadını alalım diyoruz :D :D

Maddi olarak zararlı çıkıyoruz fakat buda bizim hobimiz ne yapalım ;D ;D

Bu arada iyi dilek sunan tüm dostlara teşekkürler...

güzel araç fiyatta uygun... yapılan masrafı tahmin edebiliyorum....

önder abi haırlı satışlar.
cj mükemmel fiyatıda çok güzel kaçırılmıycak bir araç

10 numara makina bence . takas düşünülse bende doçuma kıyabilsem kesin üstü altı demez anlaşırdım bence offroad için kaçamaz bir makina

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri