fbmy
Kamp III
Bilgi sahibi değilsiniz fakat fikir sahibisiniz. Bu tartışmanın bir yere varması mümkün gözükmüyor. Bunun içinde zaten böyle bir başlık atıp bu konuyu açmışsınız.
Hocam cok ugur mumcu okuduk bilgimizde yeterli dogrusu da bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmazdir , arkadasim ben unimoglara turbo koyan ayna mahrutisiyle ugrasip ibrede 110 km goren adamim iki denge kolu koyup 31 32 inc lastik koyup piyasaya cikmiyoz bizim isimiz bunlarlaBilgi sahibi değilsiniz fakat fikir sahibisiniz. Bu tartışmanın bir yere varması mümkün gözükmüyor. Bunun içinde zaten böyle bir başlık atıp bu konuyu açmışsınız.
Mesut Bey bende sizin jimny cok beyendim masallah guzel olmuş elinize sağlıkGüzel işler yapmışsınız gerekten tebrik ederim. Bu arada iki denge kolu 50 bin dediniz yanılmıyorsam. İşte bu yüzden f/p konusunda anlaşamayız sizinle.
Haklısınız. Aynen dediğiniz gibi. Jeepler bisiklettir. Offroad yapamaz, arazide gezerDefenderin 1 ozelligini seviyorum milletin ilk kanina girip offroadcu yaptiriyor heves verici bir basamak gorevi yapiyor ben ilk unimog aldim sonra korando tabi hep derim bu bisikletlerle(tum jeeplerle) offroad yapilmaz arazide gezilir
Bir gün herkes mogcu olacak o kadar )
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Videoda calisan motor benim unimogun motoru )) korando da aracin uzerinde kendi motoru var om 602 5 silindir intercool turboKorandonun camurluk ic buyuklugunu, yatak olan koltuk muhabbetini bi de motorunu begendim ama...
Cummins gibi ses cikiyor makinadan. Ne yaptiniz yaf buna
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi Rusya da yasamis ve eside oradan olan biri olarak diyorum Ruslarin en iyi arazi araci uaz dir uazik .niva nin sifiri 500 bin rubleye yani kabaca 25 bin liraya alinabilir ama rus offroadcularin tercihi olmamistir tagaz (rus otomotiv firmasi skd toplardi 2014 yilinda iflas etti) korando ve musso yu lisans altinda tager ve road panther ismi altinda uretti ve korando rusya da offroadcularin tuttugu bir arac oldu fan clupleri www.korandovod.ru (korando vaditeli korando suruculeri) rusya da tager 30 35 bin tl ye satildi f/p tercihi insanlarin rusya da da korando olduOlay gerçekten sadece f\p ise; cevap lada niva'dır. dünya da bunu görmüş olacak ki en çok satılan(2 milyon+) 4x4 olmuştur. Tabi bunu söylerken offroad'un sadece derin kanallardan ibaret olmadığını varsayıyor, tüm araçları da stock halde değerlendiriyorum. İşin içine modifiye girince; sadece araç kupası üzerinden markacılık yapmak beni pek tatmin etmiyor. Kullanılan modifiye malzemesinin fanatikliği yapılsa anlaşılabilir.Örnek olarak; 37 lastik takılmış bir jimny, artık jimny midir? veya 35 lastik takabilen bir niva? niva mıdır? Bunlar artık "custom" tabir edilen araçlardır.Kişiye özeldir. f\p, modifiye öncesi ve modifiye sonrası olarak değerlendirilirse işler iyice kargaşaya varacak,bu parça 100 $ mı 200$ mı gibi içinden çıkılmaz sorgulamara maruz kalacaktır.