Herkese merhaba,
Dayanamadım üye oldum. Bugün öyle hararetli bir şekilde okudum ki konuyu. Tek seferde bütün postları tek tek okudum tüm konu bitti.
Forum kuralı gereği önce kendimizi tanıtmamız gerekiyor o konuyu ayrıca açacağım öncelikle dayanamayıp üye olup yorum yapmak istediğim yere şahsi fikrimi belirtmek istedim.
Kısaca özet geçeyim burada
İsmim Semih, Bursa'da yaşıyorum ve buralıyım. 27 yaşındayım. Makina mühendisi olarak kurumsal bir firmada 2 yıldır çalışıyorum. Doğayı sakin yerleri seviyorum. Araba ve motor hobimdir. Umarım karavan olayı da hayatım olur.
Aramızda Bursa'da yaşayan arkadaşlarımız, abilerimiz, ablalarımız olabilir. Misi kamp karavan alanını çok kişi biliyordur. Epey güzel yapılmış bir tesis. Zaten ben yıllardır Misi köyüne gidip gelmekteyim. Çok sıklıkla da kamp karavan alanındayım. Her gittiğimde ilk yaptığım karavanların olduğu yere girip gezmek oluyor
Uzun bir zamandır aklımda tamamen oraya yerleşme fikri var. Neden mi?
1. Şehir tantanasından çok bıktım.
2. Dört duvar arasında ciddi bunalıyorum. Evde de otursam tek oda karavanda da kalsam tek oda.
3. Yılın kara kışı hariç çoğu ayında karavanımın önünde keyifle oturabileceğim. Benim için açık alan çok önemli terasta oturmak falan gram keyif vermiyor. Yakacaksın semaveri ya da sobayı koyacaksın kestane yapacaksın ıhlamur canın ne istiyorsa mis gibi. (Mangal olayını söylemiyorum bile acayip severim
)
4. Park sıkıntısından ciddi sıkıldım zaten 18.15'te işten çıkıyorum eve gitmem 7 km 50 55dk (Nilüfer organize-hürriyet arası). Üstüne park yeri aramak sıkıntısı oh mis. Nilüfer organize'de çalışıyorum Misi epey yakın. Gittiğimde park sıkıntım olmayacak. Arabamı, motorumu ve bisikletimi yanı başıma koyacağım.
5. Çok fazla insan gürültüsü sevmiyorum. Orada huzur buluyorum yaz kış devamlı o taraftayım. Kış için çok ayrı planlarım var.
Okuduğum kadarıyla yerli imalat karavan ile benim düşüncem gerçekleşmeyecek. Sanırım bekleyip Adria karavan almak sorunsuz bir hayat olacak bunun için de 2 yıl daha sabretmek zorundayım. Başka bir öneriniz var mı? 7x24 yaşamayı planladığımız için herşeyi problemli olan bir yola göz göre göre girmem. Arada sırada kalacak olsam tuvaleti duşu ocağı olmayan bir karavan alırdım ama bana hepsi lazım.
Açıkçası bu konuyu okuduktan sonra bütün moralim bozuldu.
Yazım hataları olduysa kusuruma bakmayın lütfen, tek seferde yazıp bitirdim.
Selamlar