Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,719
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

turbolinea' Alıntı:
ailem o insanların kötülüğünden dolayı iş yapmama izin vermiyor.

amaçlarım reno hyundai türü gibi sıfır araçların satışı zamanla filomu geliştirmek.ilerde de belki lüks arabalar...

bir de akaryakıt istasyonu kiralayıp iyi yerlerde işi büyütmek.deden akaryakıt istasyonundan geliyoruz....dedem o işten parayı vurdu...

20 tl için yanlış yapan insanlar varken ben bunu nasıl yapıcam?iş organizasyonunu nasıl sağlayabilirim? herkes kötü niyetli...

ailem beni tutmak yerine yalnız bıraktı...şimdi ufak ufak bir şeyler yapıyorum.

mesela icradan 70 araca teklif verdim bir tanesi bile kalmadı mesela...

arkadaşım seni çözdüm sen forumlarda gezip ağlayıp sızlayarak kendine dolandırıcak keriz arıyosun :mad: :mad:

Etiketler

cem uludinc' Alıntı:
Siparişi verdik abicim nasipse yarısı 30 Mart 2014 te diğer yarısıda 15 Haziran 2015 te ellerinde olacak inşallah. ;D
şunun miktarını bitane daha artırsanız olmazmı unutmuşum birde pensilvanyaya gönderecem de.

yasakşehir07' Alıntı:
şunun miktarını bitane daha artırsanız olmazmı unutmuşum birde pensilvanyaya gönderecem de.

Tabiiki olmazmı seve seve ama oraya göndermişken 1 koli gönderelim tam olsun tedavi.

hakkı57' Alıntı:
arkadaşım seni çözdüm sen forumlarda gezip ağlayıp sızlayarak kendine dolandırıcak keriz arıyosun :mad: :mad:

bu zamanda benim dediğim iyi insanlar bile birbirine para vermez!!!

keriz arama peşinde değilim.

sorun şu iyi insanları hangi yöntemlerle bulabilirim? sorun bu...

kimse kimseye para vermez merak etme.

ayrıca statüsü düşük bir insan değilim.

kısmen varlıklı bir aileden gelmekteyim.

bu ülkedeki kötü niyetli insanlardan dolayı statüsü düşürülmüş biriyim.

statüm düşük olsaydı bu forumda ve türkiye nin heryerinde herkesin alamadığı schengen vizesini alamazdım.(aracıya vermeden evrakları kendim hazırlayıp veriyorum bu da statüsü yüksek kapasiteli bir insan olduğumun göstergesidir.)

devit3' Alıntı:
turbo arkadaşı sizin hudof üçlüsünün gezilerine davet edin.
Birbirini yeni tanıyan 3 kişinin dostuluğunu ,muhabbettini ,arkadaşlığını ve özelliklede birbirine olan güvenlerini görsün.
belki arkadaşın dünya görüşü bir nebze olsun değişebilir.
bu arada sizin 3 lünün gezilerini merakla ve zevkle takipteyiz ;) ;)
Ben bunu ormanda bırakır kaçarım. Dönerse bizimdir. Dönmezse zaten hiç bizim olmamıştır..

ulen işi gücü bıraktık takip ettiğimiz konuya bak yahu.tebrik ederim turbo böyle bir konuyla bu kadar takip edilip tıklandığın için,
millet onca para harcar,araç yapar ,geziler yapar,ama bu kadar takip edilmez BRAVO..

Wayy amk. Dehşet ve hayret içerisinde okuyorum yazılanları. Ulan şu statü denen şeyden benim hiç olmadı hayatta. Nerden alınır, nasıl sahip olunur? Önce para mı kazanmalıyım. Çok para, çok statü gibi mi?

Turbomotor bir akıl ver bana statüsüz kaldım hayatta..

Delinin biri kuyuya bir taş atmış 100 akıllı çıkaramamış :D La adam amma reyting yaptı ha :eek:

yasinblgc' Alıntı:
Delinin biri kuyuya bir taş atmış 100 akıllı çıkaramamış :D La adam amma reyting yaptı ha :eek:
nereden nerelere gelmişiz yahu en iyisi bu adam bizleri bir yere davet etsin orda konuşalım ;D

milletçe yardımsever olduğumuz için sanahın köründe gecenin en sonunda bu adama güvenilir adam bulmanın çaresini arıyoruz hep beraber baksanıza.adı sanı belli değil, mail adresi yok, kendisi yok ismi cismi şekli şemali belli olmayan biriyle uğraşıyoruz

yasakşehir07' Alıntı:
milletçe yardımsever olduğumuz için sanahın köründe gecenin en sonunda bu adama güvenilir adam bulmanın çaresini arıyoruz hep beraber baksanıza.adı sanı belli değil, mail adresi yok, kendisi yok ismi cismi şekli şemali belli olmayan biriyle uğraşıyoruz
aynen valla

turbolinea' Alıntı:
bu zamanda benim dediğim iyi insanlar bile birbirine para vermez!!!

keriz arama peşinde değilim.

sorun şu iyi insanları hangi yöntemlerle bulabilirim? sorun bu...

kimse kimseye para vermez merak etme.

ayrıca statüsü düşük bir insan değilim.

kısmen varlıklı bir aileden gelmekteyim.

bu ülkedeki kötü niyetli insanlardan dolayı statüsü düşürülmüş biriyim.

statüm düşük olsaydı bu forumda ve türkiye nin heryerinde herkesin alamadığı schengen vizesini alamazdım.(aracıya vermeden evrakları kendim hazırlayıp veriyorum bu da statüsü yüksek kapasiteli bir insan olduğumun göstergesidir.)

arkadaş bütün iletilerin aynı başka birşey yaz bide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR