bu zamanda benim dediğim iyi insanlar bile birbirine para vermez!!!
keriz arama peşinde değilim.
sorun şu iyi insanları hangi yöntemlerle bulabilirim? sorun bu...
kimse kimseye para vermez merak etme.
ayrıca statüsü düşük bir insan değilim.
kısmen varlıklı bir aileden gelmekteyim.
bu ülkedeki kötü niyetli insanlardan dolayı statüsü düşürülmüş biriyim.
statüm düşük olsaydı bu forumda ve türkiye nin heryerinde herkesin alamadığı schengen vizesini alamazdım.(aracıya vermeden evrakları kendim hazırlayıp veriyorum bu da statüsü yüksek kapasiteli bir insan olduğumun göstergesidir.)
Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?
devit3' Alıntı:
turbo arkadaşı sizin hudof üçlüsünün gezilerine davet edin.
Birbirini yeni tanıyan 3 kişinin dostuluğunu ,muhabbettini ,arkadaşlığını ve özelliklede birbirine olan güvenlerini görsün.
belki arkadaşın dünya görüşü bir nebze olsun değişebilir.
bu arada sizin 3 lünün gezilerini merakla ve zevkle takipteyiz
ulen işi gücü bıraktık takip ettiğimiz konuya bak yahu.tebrik ederim turbo böyle bir konuyla bu kadar takip edilip tıklandığın için,
millet onca para harcar,araç yapar ,geziler yapar,ama bu kadar takip edilmez BRAVO..
Wayy amk. Dehşet ve hayret içerisinde okuyorum yazılanları. Ulan şu statü denen şeyden benim hiç olmadı hayatta. Nerden alınır, nasıl sahip olunur? Önce para mı kazanmalıyım. Çok para, çok statü gibi mi?
milletçe yardımsever olduğumuz için sanahın köründe gecenin en sonunda bu adama güvenilir adam bulmanın çaresini arıyoruz hep beraber baksanıza.adı sanı belli değil, mail adresi yok, kendisi yok ismi cismi şekli şemali belli olmayan biriyle uğraşıyoruz
yasakşehir07' Alıntı:
milletçe yardımsever olduğumuz için sanahın köründe gecenin en sonunda bu adama güvenilir adam bulmanın çaresini arıyoruz hep beraber baksanıza.adı sanı belli değil, mail adresi yok, kendisi yok ismi cismi şekli şemali belli olmayan biriyle uğraşıyoruz
turbolinea' Alıntı:
bu zamanda benim dediğim iyi insanlar bile birbirine para vermez!!!
keriz arama peşinde değilim.
sorun şu iyi insanları hangi yöntemlerle bulabilirim? sorun bu...
kimse kimseye para vermez merak etme.
ayrıca statüsü düşük bir insan değilim.
kısmen varlıklı bir aileden gelmekteyim.
bu ülkedeki kötü niyetli insanlardan dolayı statüsü düşürülmüş biriyim.
statüm düşük olsaydı bu forumda ve türkiye nin heryerinde herkesin alamadığı schengen vizesini alamazdım.(aracıya vermeden evrakları kendim hazırlayıp veriyorum bu da statüsü yüksek kapasiteli bir insan olduğumun göstergesidir.)