Türkıye'de Eşi Yok. Land Dızel 1991 110 Satıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grand chorekee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,639

grand chorekee

hayranım sana
Yer
ardesen
1991 110 2500 cc dızel landrover defendır satıyorum.landım evet esı yok dıyebılırım tamamıyla orjınal ve hatasız hıdrolık dıreksıyon derı doşeme merkezı kılıt motor sanjıman dıfransıyel ve mekanık aksamı harıka en ufak sorun yok tamamıyla hertarafı elden gectı.arabada en ufak hata kusur ve masrafı yoktur landcılar bılır daha yan bordaları jılet gıbı denız dalgası gıbı dıger landlar gıbı goz boyamalı degıl orjınal percınlerı meydanda boya ve macundan gomulmemıs sırf boyasına 2400 ytl ye frın boya yaptırdı kırmızı renk yoldan gecerken herkesın hayranını ve begenısını kazanan tek araba kımse hata bulamıyor soyleyecek bırseyde tek kelıme ıle mukemmel.uzun sure gonul rahatlıgıyla dunyayı gezebılırsınız arkanıza bakmada doldur mazotu bas gaza kafana onu bunu takma eger ıstersenız resımlerınıde gonderebılırım.tesekkur ederım.

Etiketler
Ynt: Türkıye'de Eşi Yok. Land Dızel 1991 110 Satıyorum.

Fotolarını ve fiyatını eklerseniz daha güzel olur.

aracım duruyorda buraya nasıl verebılır dıye arastırıyorum.resım yukleme nasıl oluyor...

önizlemeye tıklayın. Gözat'ı tıklayın, fotonun yerini bulun ve dosyayı mesajın içine ekle tıklayın gönderin

özelliklerinden (rengi,motoru,yalıtımı,döşemesi)bassederseniz ve tabiki fiyatından da bassederseniz bir fikrimiz olur,zaten defenderin ne ye benzediğini hepimiz biliyoruz.

selam aracın fotoğraflarını görebilirmiyiz vede fiyatını

Aracınıza karşı büyük bir merek uyandı. Sabırsızlıkla bekliyoruz
selamlar

Umut bey eskiye dönüşmü var yoksa Toyota Defender in yerini doldurmadı galiba ;D ;D

gelen gideni aratırmıs dimi yanii... umut simdi agla :'(

big_6419861_288070_t5m1786.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR