Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı
herkesin iyi dilekleri için teşekkür ederim.
maalesef durumlar böyle.aracı aldım,projesinide çıkarttım,arabanın kupasını attık,komple ön göğsü çıkarttık,elektrik tesisatını komple elden geçirttik,şasesini 1 metre uzatıp,dingili ona göre alıp,fren tertibatlarınıda ono göre yaptırttık,sonrasında arka profil örmesinden başlattırdım.bu arada bu süreç öyle sıkıntılı oldu ki anlatamam.resmen paramızla rezil olarak.sonrasında 1 haftaya kadar abi ben arka kaplamasını yaparım dedi.bende ona göre insanlara 1 haftaya kadar resimlerini gönderirirm diye yazdım buraya ,o bir hafta hiç bitmedi,sonrasında arabamı ostim sananyisi çekmiş.adam dükkanı kapatmış kaçmış,aracı bir görseniz hiçç birşeye benzemiyor.demir yığını durumunda.birde özel ön cam döktürmüştüm onu unutmayayım.
arabamın oluşunu proje yaptırışımı yaybek ismiye olan değerli yusuf kardeşimizde biliyor.çünkü onun aracının proje işlerinide benim projemi çıkarttığım değerli karavan dostu olan cevdet beyin iş yerinden çıkarttı.yusuf a o yeride ben söylemiştim.kendiside teyitini yapabilir.
yani perişan halde bir araç,onca dökülen para,bizim burdaki sözümüzü tutamamamız.hepsi böyle oldu dostlarım.
birde iş yok derler,paranla iş yaptıramazsın,sonra memlekette paramı var,iş mi var derler.sizler parayla iş yapmazken acaba bir lokma ekmek yemek hakkınızmıdır.allah onları bildiği gibi yapsın.
tüm okurlardan ve doğa dostlarımdan tekrar özür diliyorum ki söylediklerimi hayata geçiremedim.beni tanımadığınız için sanki yalancıymışım gibi bir duruma düştümya o bana daha çok koydu.
tekrar herkezden özür diliyorum.