Türkiye turum 1 Nisan'da Antalya'dan başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan G-hun_07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,727

G-hun_07

Ana Kamp
Yer
ANTALYA
Web
pedalimdahayat.blogspot.com
Merhaba gezenbilir dostları,
Adım Murat. 1 Nisan'da Antalya'dan başlayacak olan Türkiye turum için hem tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak hem de rotam üzerindeki bisikletseverlerle tanışmak için bu konuyu açmak istedim.
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Ynt: Türkiye turum 1 Nisan'da Antalya'dan başlıyor

Antalya içi rotanız nedir direk mi cıkacaksınız ve turunuzu nerede bitireceksiniz. simdiden kolay gelsin diyorum

selam.. face book sayfasından bisiklet tutkunu ile arama yapın. sayfanın sahibi arkadaş ,sık sık türkiye geneli ve bölgesel turlara çıkıyor .. vede sayfayı hemen hemen hergün ziaret edip, güncelliyor.. size çok yardımcı olabileceğini umuyorum.. kolay gelsin . iyi turlar........... tur sırasında ve sonrasında fotoğraflı izlenimlerinizi ve rota yı merakla bekliyoruz ..

Antalya'da yaşıyorum zaten. Şehir içinde herhangi bir bekleme yapmadan sahilden Muğla yönüne devam edeceğim.

Facebook'ta bir çok arkadaşla görüşme fırsatım oldu bu arada ama bisiklet tutkunu öneriniz için de teşekkür ederim. İrtibata geçeceğim hemen.

Rotayla ilgili bilgi vermeyi unuttum kusura bakmayın.
Başlangıç Antalya.
Akdeniz
Ege
Marmara
İç Anadolu
Karadeniz

şeklinde devam ediyor. Ağırlıklı olarak kıyı şeridini kullanacağım. Dönüş yolunda rotada değişiklikler olabilir,o yüzden bölge ismi vermedim henüz ama tahminen Ağustos ayında yine Antalya'da son bulacak.

Kardesim merhaba ben gokhan ilerigiden 21 mart ta konya dan baslayarak turkiye turuna ciktim... suan mersin yesil ovaciktayim sahilden artvine kadar gidecegim dilersen 1 nisan a kadar antalya da beklerim
telefon numaram 0 534 42195 42

Merhaba Gökhan,
ilgilendiğin ve teklifin için çok teşekkür ederim.
Ama yolculuğu yalnız yapma taraftarıyım. Bu konuda tatsız deneyimlerim var maalesef. Bu konuda beni anlayışla karşılamanı rica ediyorum.
Bugünlerde Antalya'dan geçecek olursan mutlaka görüşmek ve tanışmak isterim. Nasıl olsa rotamız benzer, yollarda illa ki karşılaşır ve birlikte bir süre pedallarız.

Est ne.demek :smiley: ben mesajina karsilik yazdim ... antalya ya tayland li bisikletci ile.gelevegim mersinde tanistim kendisi ile... 1 nisan oncesi gelebilirsek selamlasiriz . suan lodos yuzunden iki gundur kamp halindeyiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

SON MESAJLAR

SON KONULAR