Merhaba gezenbilir dostları,
Adım Murat. 1 Nisan'da Antalya'dan başlayacak olan Türkiye turum için hem tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak hem de rotam üzerindeki bisikletseverlerle tanışmak için bu konuyu açmak istedim.
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Ynt: Türkiye turum 1 Nisan'da Antalya'dan başlıyor
selam.. face book sayfasından bisiklet tutkunu ile arama yapın. sayfanın sahibi arkadaş ,sık sık türkiye geneli ve bölgesel turlara çıkıyor .. vede sayfayı hemen hemen hergün ziaret edip, güncelliyor.. size çok yardımcı olabileceğini umuyorum.. kolay gelsin . iyi turlar........... tur sırasında ve sonrasında fotoğraflı izlenimlerinizi ve rota yı merakla bekliyoruz ..
Rotayla ilgili bilgi vermeyi unuttum kusura bakmayın.
Başlangıç Antalya.
Akdeniz
Ege
Marmara
İç Anadolu
Karadeniz
şeklinde devam ediyor. Ağırlıklı olarak kıyı şeridini kullanacağım. Dönüş yolunda rotada değişiklikler olabilir,o yüzden bölge ismi vermedim henüz ama tahminen Ağustos ayında yine Antalya'da son bulacak.
Kardesim merhaba ben gokhan ilerigiden 21 mart ta konya dan baslayarak turkiye turuna ciktim... suan mersin yesil ovaciktayim sahilden artvine kadar gidecegim dilersen 1 nisan a kadar antalya da beklerim
telefon numaram 0 534 42195 42
Merhaba Gökhan,
ilgilendiğin ve teklifin için çok teşekkür ederim.
Ama yolculuğu yalnız yapma taraftarıyım. Bu konuda tatsız deneyimlerim var maalesef. Bu konuda beni anlayışla karşılamanı rica ediyorum.
Bugünlerde Antalya'dan geçecek olursan mutlaka görüşmek ve tanışmak isterim. Nasıl olsa rotamız benzer, yollarda illa ki karşılaşır ve birlikte bir süre pedallarız.
Est ne.demek ben mesajina karsilik yazdim ... antalya ya tayland li bisikletci ile.gelevegim mersinde tanistim kendisi ile... 1 nisan oncesi gelebilirsek selamlasiriz . suan lodos yuzunden iki gundur kamp halindeyiz