Türkiye Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alp4190 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,460

alp4190

Yeni Üye
biz 8 arkadas ege turuna cıkmayı amaclıyoruz.kocaeliden baslayıp tum kıyı serıdı boyunca.cadırlarımız v.b ihtiyaclarımız hazır.hazıran ayında cıkmayı planlıyoruz.guzergahımızı yuzeysel soylıyım:kocaeli,yalova,bursa,balıkesir,canakkale,izmir,aydın,muğla,antalya,ısparta,konya,ankara,bolu,duzce,sakarya,kocaeli donus.bunu su amacla yazdım onerı bılecegınız bır sey varmı dıye.bu arada bisikletlerle cıkıyoruz.bisiletimin modeli kron xc3000 tavsıyelerınızı beklıyorumm

Etiketler
Ynt: Türkiye Turu

Sevgili Alp kardeşim bu tur mutlaka çok güzel gerçekleşecektir.Öncelikle kafa dengi 8 arkadaş sosyal olarak hayatı paylaşma,hırs ,dayanıklılık,görev bölümü,yardımlaşma,sohbet ve güzel anılar,en önemlisi tecrübe sahibi olacaksınız.Bu arada memlekete her konuda sahip çıkacaksınız.Daha ne olsun muhteşem bir tur.Sizlerlede tanışmak isteriz.Pedal basmak ve kamp atmak isteriz.Bu arada size en iyi tecrübeyi TÜRKİYE turu yapan Tolga KOÇ kardeşimiz verebilir diye düşünüyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

umuyorum ki çok güzel bir gezi olacak şimdiden bol şanslar iyi eğlencelerr:smiley:

Ynt: türkiye turu

Arkadaşlar öncelikle kutluyorum sizi. Zevkli ama bir okadar da zorlu olacağı kesin.Kolaylıklar diliyorum. İzmirde uygun olursa tanışır ve sizi misafir etmek isteriz. Metin Bey'in de yazdığı gibi Tolga Kardeşimizi kısa süreli de olsa misafir ettik ve yoluna uğurladık.
Başladığınızda haberimiz olursa haberleşiriz.İzmir'den selamlar,sevgiler.

hepinize teşekkur ederim.8 arkasım kafa dengı olduğu için bır sıkıntı yasayacağımı sanmıyorum.yardımlarınız için saolun cıktığımızda buraya bılgı ve fotoraflarımızı ekleyeceğimm

Merhabalar Sevgili Alp;
Gezmek istediğim güzergahlardan birisi... Mükemmel bir rota.
Beraber pedallamak dileği ile...

mustafa bey buyuk mutluluk duyarım :smiley: ama bu kesın bır sey değil daha.kesınlık kazanınca mutlaka haber vereceğim.bu arada tolga koç yardımcı olur demıştınız ona ulaştım facebook sayfasından.ve turu sona erdırdi. :-\acaba bılen varsa yardımcı olabılırmı.antalyaya gelmeden tur bıtttı.bide bir şey merak edıyorum.bız ilk defa kamp kuracağımız için neler yaparız nasıl guvenılır yer buluruz .şimdiden teşekkurler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR