Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye içinde fazla seçenek yok klasik olarak benim bildiklerim bunlardı başka bilen varsa söylesin bana araştırmaya devam .....
(HEPİNİZE KOLAY GELSİN)
Konuyu biraz geç gördüm ve açıkçası yazılanları görünce şaşırdım.
Türkiyede kullanılan motorlar içinde jawa planet gibi motorlar belki klasik sayılabilirler ancak bunlar ülkemize bir nevi kakalanan motorlardır.
Ben yaklaşık 20 yıldır klasik motorsiklet restorasyonuyla ilgileniyorum.
Ülkemizde kullanılan klasik motorlar içinde en bilinenleri sayacağım elimden geldiğince
BMW (Alman)
NSU (Alman)
Zündapp (Alman)
Simson (Doğu Alman)
mail adresinde bir yanlışlık yapınca birkaç gün uzak kaldık olaydan.
şimdi sırasıyla eklemeye çalışacağım birkaçını.
1951 AJS 18s ve 1971 BSA A65 Spitfire ve 1951 BSA A10 Golden Flash
Triumph olayı güzel özetlemiş klasik denince akla BSA lar gelmeli ben 1959-60 yıllarında ilk defa onun üzerinde öğrendim 64 yılından sonrada jawa ya geçtik o günlerde birde MZ motorsikleri moda olmuştu. Şimdi burada durup şunu değerlendirmek gerekir. Ankete konu olan şey klasik olanlarmı yoksa Türkiyede ençok kullanılanlarmı. Tabi ikinci türde bir anket yaparsanız manzara şudur. Türkiyede planet ve jawa kullanıcılarının çoğu bırakın internet kullanmayı hayatlarında bir kere olsun ankete katılmamış kişilerdir ve bizim bu yazışmalarımımzdan haberleri bile yoktur. O yüzden sessiz çoğunluk Planet ve jawa dır. Benim gençliğimde jawa lar mahallelere yolcu taşıyan kiralanan yaygın araçlardı bu gün ise Planet bir iş makinası sıfatı ile yaygın olarak kullanılmaktadır.