Türkiye 10 M Topo Garmin 2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan segasages Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,205

segasages

Yeni Üye
Arkadaşlar çok sıkıntı çektim, aylarca aradım, çıldırdım. İşlerimi yapamadım. Sonunda buldum. Herkesin faydalanması dileğiyle...

Ziraat Mühendisi Ali Yılmaz
Saygılarımla

http://**.com/files/302279192/CD_Contents.part1.rar.html
http://**.com/files/302312529/CD_Contents.part2.rar.html
http://**.com/files/302344946/CD_Contents.part3.rar.html

Etiketler

Ynt: Türkiye 10 M Topo Garmin 2009

Yükledim.
Bilgisayara kurulan Garmin Mapsource programı üzerinde 2009.04 Topografik Türkiye Haritası 10m. eşyükselti eğrilerinde.

Bu haritanın aynısını cihazıma parayla yükletmiştim Baytekinde. Ben bu haritanın sadece eşyükselti eğrileri olanını arıyorum. Yani üzerinde yollar olmayan halini. Bunu bulabilirmiyiz veya yapabilirmiyiz?

Garmin Nüvi 205 cihazımla köye çıkarken, bu haritanın yanlış olan köy yollarının içine koyuyor beni. Dolayısıyla yanlış gösteriyor. Sadece eşyükselti eğrilerinin olduğu halini nereden bulabiliriz? O halinin satışını yaparlarmı acaba?

Ben haritayı indirip kurdum.Mapsource da sorunsuz açıyor fakat cihaza gönderirken hata veriyor.''.....I0000329.TYP'' dosyası bulunamadı diyor klasörde gözükmesine rağmen.Aynı sorunla karşılaşan varmı?

sinan-izmir' Alıntı:
Ben haritayı indirip kurdum.Mapsource da sorunsuz açıyor fakat cihaza gönderirken hata veriyor.''.....I0000329.TYP'' dosyası bulunamadı diyor klasörde gözükmesine rağmen.Aynı sorunla karşılaşan varmı?

Cihazımda yüklü olduğu için göndermeyi hiç denemedim ama bir ara bende göndermeyi deneyeceğim...

arkadaşlar;

part 1 linki 10 downloaddan sonra durmuş.
sadece part 1 i yani "CD_Contents.part1.rar.html" i rapide yada benzer bir yere upload edebilir misiniz?
Yıllardır bu anı bekliyorum :smiley: (10 m topo)

selamlar

sinan-izmir' Alıntı:

sinan arkadaşım sen part 1 i indirdiysen tekrar upload edebilirmisin. ben henüz incelemedim senin sorununa belki çözüm bulabiliriz.

Arkadaşlar bu haritayı kurduktan sonra üzerinde yüklü olan yolları nasıl çıkartabiliriz onunlada biraz ilgilenin çünkü arazide sizi illahaki bir yolun içinde gösterip konumunuzu yanlış belirliyor!

C:/Garmin/FAM_809/I0000329.TYP dosyası bulunamadı diyor tam olarak.
** 10 download tan sonra dosyayı kilitliyor.Part 1 tekrar yüklensede bu sefer diğerlerinin indirimine izin vermeyecek.Ya **de ücretli hesabı olan biri yükleyecek dosyaları yada alternatif başka bir siteye yüklenecek.Maalesef benim internette müsait değil o kadar dosyayı yüklemeye.

''Karadeniz Otoyolu'' ;bu dediğin sadece bu harita içinmi geçerli,ben kullandığım haritalarda böyle bir sorunla karşılaşmadım.

yazdığın yolun c sürücüsünde olup olmadığını büyük küçük harfe dikkat ederek kontrol etmelisin eğer yoksa belirtilen isimde klasör oluşturup mevcut klasör içindeki tmp dosyasını içine atmalısın. selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

SON KONULAR

Geri