Tüm Outdoor Sporcular için Zippo Hand Warmer El Isıtıcı ve Cep Sobası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fbky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,505

fbky

Ana Kamp
selam arkadaşlar.
elimde bulunan 3 adet Zippo Handwarmer el ısıtıcısı ve cep sobasını satışa sunuyorum.
ürün %100 orijinal zippodur.
ürün hakkında fikri olmayanlar için bilgilendirmede bulunmak istiyorum.

ürün bildiğimiz çakmak üreticisi Zippo'nun tüm outdoor sporcular için ürettiği el ısıtıcısıdır.
TEK KULLANIMLIK DEĞİLDİR. 12 ml. Zippo benzini ile 24 saat kadar aralıksız çalışabilmektedir.
bir bidon Zippo benzininin 125 ml. olduğunu düşünürseniz 4,5-5 Tl lik bir bidon benzin ile 120 saatten fazla ısınma sağlayabilirsiniz.

Ürün alevsiz katalitik sistemle çalışır. bu çalışma sisteminden ötürü önce kendini sonra sizi ısıtır. bu sayede etrafındakileri tutuşturmaz ve aşırı ısınmaz.
güvenlidir.

ürün şöyle çalışmaktadır.
1-plastik benzin doldurma aparatına az bir ölçekte gaz doldurun.
2-bu aparat yardımıyla benzini handwarmer'ın içine boşaltın.
3-bir çakmak yardımıyla ateşleyin.
4-hand warmerin kapağını kapatarak özel kılıfına koyun.

her türlü sorunuzu özel mesajla ulaştırabilirsiniz. en kısa sürede cevaplamaya çalışacağım.
fotoğraflar kendi çekimimdir. elimdeki 3 üründen birine ait resimlerdir. diğer ikisi de tamamen aynı özelliklere sahiptir.

fiyat:75 tl dir. almak isteyenlere arzu ederlerse aynı fiyat üzerinden size özel Gittigidiyor.com satışı oluşturabilirim. böylece ürünü evinizde kontrol ederek beğendiğiniz taktirde onay vererek alışverişin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

ilginiz için çok teşekkür ederim. iyi günler diliyorum...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Fotoğraf142.jpg

Fotoğraf144.jpg

Zippo-Hand-Warmer-739273.jpg

zippohandwarmer.jpg

handwarmer.jpg

Etiketler

Ynt: Tüm Outdoor Sporcular için Zippo Hand Warmer El Isıtıcı ve Cep Sobası

1 tanesi satılmış;iki tane kalmıştır.

günceldir...

Fiyat konusu satıcının belirleyebileceği birşey ancak Ebay üzerinden yarısından da ucuza almak mümkün. Kargo da beklemek istemiyorsanız veya Ebay ille uğraşmamak için alınabilir. Ürün gayet güzel.

fiyat 65 TL'ye düşürülmüştür.
isteyene gg üzerinden satış açabilirim. gg üzerinden almak istemeyenler için ise kargo ücretini ben üstleneceğim...

fbky' Alıntı:
fiyat 65 TL'ye düşürülmüştür.
isteyene gg üzerinden satış açabilirim. gg üzerinden almak istemeyenler için ise kargo ücretini ben üstleneceğim...

Özel e mesaj iletişim bilgilerinizi atarsanız bir tanesini alayım

diğer iki ürün de satılmıştır. ilgilenen herkese ve gezenbilir.com a teşekkür ederim.
sitedeki üyelerin ilgilerini çekebilecek-ihtiyaç duyabilecekleri ürünlerle ilgili konular açmaya devam edeceğim...

Hayırlısı olsun. Satın alan kişilere de hatırlatmak isterim ki, en fazla 70-80 kullanımda içindeki parçanın değişmesi gerekiyor, ebay üzerinde kargo dahil 8-10 dolar civarına bulmanız mümkün.

GezenGen' Alıntı:
Hayırlısı olsun. Satın alan kişilere de hatırlatmak isterim ki, en fazla 70-80 kullanımda içindeki parçanın değişmesi gerekiyor, ebay üzerinde kargo dahil 8-10 dolar civarına bulmanız mümkün.

Üçünüde ben aldım ;D ;D ;D

Bakalım deneyelim ne olacak ;)

GezenGen' Alıntı:

Serden bey, Link vermeniz mümkün mü?
Kargo dahil derken Türkiye'yi mi kastediyorsunuz?

İlan aktifken yazmak istemedim ama aşağıdaki adresten hem ürünün kendi fiyatına hemde içinde değiştirilmesi gereken parçanın fiyatına bakabilirsiniz.

http://shop.ebay.com/?_kw=zippo%20hand%20warmer&_fcid=204&_localstpos=&_sticky=1&_stpos=&gbr=1

Şahsen wannalight satıcısından aldım, 10 günde elimde oldu, Amerikadan gönderiyor ve %99.7 olumlu oy almış. Tavsiye ederim.

bursadaki fuardan 15 tl ya fosco marka cep sobası aldım yanında 2 farklı (kafa-katalitik) ismi neyse verdiler biri daha kolay yanıyor diğeri telden ızgara içine cam elyafı konmuş değiştirilebiliyor
zipponun aparatında hangi malzeme var değiştirile biliyormu ?
fosco yu denemek için aldım iş yapar gibi geldi ilk fırsatta zippo alıcam

hasan fuat' Alıntı:
bursadaki fuardan 15 tl ya fosco marka cep sobası aldım yanında 2 farklı (kafa-katalitik) ismi neyse verdiler biri daha kolay yanıyor diğeri telden ızgara içine cam elyafı konmuş değiştirilebiliyor
zipponun aparatında hangi malzeme var değiştirile biliyormu ?
fosco yu denemek için aldım iş yapar gibi geldi ilk fırsatta zippo alıcam

Ebay üzerinden almanı tavsiye ederim, çok fiyat farkı oluyor buradan almakla. Zippo'nun tek tip katalitiği var ve değiştirilebiliyor. Cam elyafı gibi olandan var içinde. İlk yakarken zorlanmıştım ama sonra alıştım.

tekrar merhabalar. aynı üründen 3 tane daha bulunmaktadır. ilgilenen üyeler özel mesajla ulaşabilirler.
geçen seneye göre fiyat bi hayli düşmüştür.

ürün fiyatı 50 Lira. kargo, alıcı ödemeli olarak yollanacaktır.
birden fazla almak isterseniz kargo ücretini ben karşılayacağım.

pazarlık payı yoktur...

teşekkür ederim... iyi forumlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR