Motokaravanımda trumatic soba mevcut lakin çalışmıyor. Ben aracımı ikinci el olarak aldım sally marka.Bu karavan merakı eşim ve bende hep mevcutdu. Fakat malum hayat şartları yaşımız genç diye erteliyorduk. Eşimin rahatsızlığı ile çok hızlı bir karar verip bu karavanı aldık. Bu arada eşim safra yolları kanseri yaşımız ise benim 41 eşimin 34 birde ellerinizden öper oğlumuz var 11 yaşında. Kısaca ben diger her yönünü hem araştırarak ve de kullanarak deneyim ile ögrendim. Tek sıkıntımız karavan bizim bir parçamız oldu. Bu kış günleri dahi onun içinde ara sırada olsa yaşamak istiyoruz ailecek. Fakat ısınma sorunumuz olduğundan dolayı bunu gerçekleştiremiyoruz. Ben sally karavanı aradım sorunumu söyledim sağolsunlar ilgilendiler . Eğer ki sökebilirsem göndermemi istediler fakat ben sökemedim. Hatda Sally karavandan mehmet bey bu trumatic sobaların kolay kolay arıza yapmadığı söyledi. Fazla uzatmadan ben denizlide yaşıyorum bu sobayı burda anlayan yapabilecek bir servis bulamadım.Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz yol gösterirseniz çok mutlu olurum. Sevgi ve saygılarımla