abolgi' Alıntı:Arkadaşlar ben trt de yayın şefiyim. zaman zaman bu tür anlaşmazlıklar olabiliyor. trt sitesinde olmadığını yazan arkadaşlar var şimdi baktım trt belgesel yayın akışına haftalık yayın akışı mevcut. Yol Açık belgeseli pazartesi 13.30 ve 23.30 da yayınlanacak olarak görünmekte.
www.trt.net.tr den sayfanın altında televizyon program akışı linki var. oradan belgesele tıkladığınızda açılan sayfada gün bazında yayın akışlarını bulacaksınız. Yayın günü değiştirilmiş olabilir bilemiyorum. trt belgesel ile ilgim yok ama trt nin sayfasında yayın akışı var ve pazartesi günü yayınlanacak olarak görünmekte. bunu paylaşmak istedim.
__ C J 7 __' Alıntı:trt yetkililerinden aramızda olması ne güzel, belki siz sesimizi trt belgesel yetkililerine duyurabilirsiniz (umarım mümkündür)
yayın akışında yazdığı halde farklı programların yayınlandığına şahit oldum,
kesinlikle bir problem var ve iletebilirseniz şu yol açık programının yayın saatleriyle oynamasalar sabit kalsa ciddi reyting kaybı oluyodur (trt için önemlimidir bilmem ama)
sonuçlardan bizi de haberdar ederseniz memnun olurum iyi çalışmalar
insel' Alıntı:Hayal kırıklığı. Karavan mi yok o alaturka tuvaletli magirusteki amcaları koymuslar. İNanilir gibi degil.
muratvet' Alıntı:Demek oluyormuş ki 4X4 değil 5X5 olsa bile minübüsten arazi aracı olmaz Emeği geçenlerin ellerine sağlık...
Haksız mıyım ama beklentim yüksekti gerçekten ama bu bölümü yapamamışlar karavan izlemedik zaten ilk yarısı muhabbetle geçti gitti . Yeni bölümleri merakla bekliyorum ama yinede en iyisiyiz...altannn' Alıntı:"belgesel" olarak ve "4 x 4 karavanlar" basligi altinda,icinde tuvalet tasi bulunan araclar yayinlanirsa, Murat bey'in bu araclar hakkinda hicbirsey ögrenememesi normal tabi.