Deep' Alıntı:Yaza doğru gelicez muhtemelen
Nursel' Alıntı:Sedat board öğretiyor
ee lazboard yapılıyor nihayetindeict3055' Alıntı:Çok başarılıydı demi
Soba varken ne gerek var abi yorgana falantahaozak' Alıntı:Gece konaklama işi ilginç olmuş. Yatak yorgan yokmuydu ?
Deep' Alıntı:Bir dahaki sefere inşallah Köyünüz çok güzel tekrar gitmeye değer
Mert bey bu gün yayınlanan bölüm çok kısa idi sanki 15 dakika gibi geldi bana benmi yanılıyorum.saatimi yanlış gördüm.Deep' Alıntı:Soba varken ne gerek var abi yorgana falan
TRT bir hata yaptı, programı erken başlattı, ben de kaçırdım ilk 15 dakikayı :-\ yoksa yine 30 dakika değişiklik yok.küçük ağa' Alıntı:Mert bey bu gün yayınlanan bölüm çok kısa idi sanki 15 dakika gibi geldi bana benmi yanılıyorum.saatimi yanlış gördüm.
Aslında son 1 km de aksiyon vardı bayağı, kar kalınlığı yer yer 50-60cm di yolda ama malesef bölüm süresi kısa olduğu için hem offroad hem yol hikayesi hem de lazboard yarım saate sıkışmıyor :-\mrdnmz' Alıntı:Muhtarin yapili olsa bile cikilamaz dedigi koye ulastiniz ama biz siz neler yasadiniz goremedik. Koy de olanlardan cok yolda yasananlarla ilgilenen biri oldugum icin biraz uzuldum.
Ne demisler varmak onemli degil, onemli olan yol` da olmak...
Hazir firsat bulmusken de tebrik etmek isterim. Ciddi bir emek, zaman ve mental olarak hazirlik gerektiren bir is bu yapilan. Diger bolumleri de yine ayni heyecanla izleyecegim o da ayri.