Trophy Antrenmanı ve Tanışma Toplantısı Etap Belirleme Gezisi (18-19 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,702
Ynt: Trophy Antrenmanı ve Tanışma Toplantısı Etap Belirleme Gezisi (18-19 Ekim 2008)

26 sındaki büyük toplantıya ait parkurlar da varmıydı geçtiğiniz yerlerde ? pazar günü için keşif diye bir cümle geçti ve tabelalarda hacıllı'yı gördüm de...

Etiketler

Ynt: Trophy Antrenmanı ve Tanışma Toplantısı Etap Belirleme Gezisi (18-19 Ekim 2008)

çok güzel gezi olmuş,cj ler çok güzel görünüyor doğayla bütünleşmiş gibi.teşekkür ederim bu güzel fotoğrafları bizimle paylaştığınız için.

kıskanılmayacak gibi değil doğrusu

BolbuzJack' Alıntı:
Kendisi olmasada Suzuki'nin ruhu yanımızdaydı sanki ;D
Gerçekten güzel parkurlar, Musatafa Abi,Ugur Abi ve Yüksel tşk ederim, sayenizde oralarıda öğreniyoruz, bende elimden geldiğince fotoğraflayıp paylaşmaya çalışıyorum, ne kadar çok fotoğraf koyarsak buradan bakan arkadaşlar daha iyi fikir ediniyorlar.
Haftaya Suzuki Ruhu değil kendisi orada olacak ;D, güzel benzetme için üzerime alındım birden :smiley: Pazar günü birçok Suzukici arkadaş Hacıllıda olacak. Bence Offroad adına Gezenbilir olarak güzel bir buluşma ve tanışma olacak.

Ben Ali'nin Suzuki'ye binince Suzuki'yi sevmeye başlamıştım, bakalım pazar günü standarta yakın olanlarıda görme imkanım olacak, hatta diğer markalarıda tanıma imkanı bulacağız. İyi bir etkinlik olacak, bende elimden geldiği kadarıyla XJ konusunda merakları olan arkadaşlara yardımcı olacağım. ;)

Murat haklısın, modifikasyonları soracak kişiler içinde bilgilenme gibi olacaktır.
Hepimiz nerede nasıl yaptırdıgmızı veya nasıl yapıldığını sorup anlatıp, paylaşırız, bilgi ve paylaşımda açısında, güzel olacak.

Benim arabada görürsünüz murat % 100 standart .fabrikasyon olmayan tek şeyi competus lastikler. Ynlızca sürücüsü modifiyeli ;D

Benim arabada standarda çok yakın, bu yüzden merak edenler bakabilir diyorum, sonuçta yapılan arabalar mutlaka muhteşem oluyor, insanların aracı standart aldığında o aracın neler yapabileceği de önemli bence... Tabi ki yapılı araçların, ne aşamalardan geçtiği, ne emekler harcandığı, nelere mal olduğu gibi konularda merak kaynağı. Bu yüzden böyle bir etkinlik çok faydalı olacaktır ;)

Tanışma toplantısı mekanına görevli arkadaşlarla beraber gidip durum değerlendirmesi yaptık. Toplanacağımız gün nerelerde sorunsuzca gezebiliriz diye etap çalışması yaptık ve işi abartıp bayağı gezdik :smiley: Güzel bir gündü.

Yolun bittiği yerde yine biz vardık. Arda arkadaşımızı vinç desteği ile dereye indirişimiz ve çıkarışımız iyi bir antreman oldu.

Arda1.jpg

Muratcım cumartesi akşamı bende orada kamp atıcam şu an balık rakı hazır başka gelecek olan varsa (mustafa ve uğur abiler hariç)orada görüşürüz.

Anormal bir yağış olmazsa cumartesiden gidip kamp atmak çok keyifli olacak...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri