TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emiRSzn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,288

Etiketler
Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

yaklaşık 600 foto içinden bi derleme yapmaya çalıştım.tam olmasada ortalama gezimiz bundan ibaretti. tabi arada bazı özel fotolar vardı onları sakladım :D mesela başkanın fhm misali taytlı fotoları ;D gibi gibi.umarım buralar hakkında biraz bilgi verebilmişizdir. şunu içtenlikle söyleyebilirim gerçekten dört dörtlük bi geziydi.tabiki eksikler vardı ama doğanın muhteşemliği,samimi, sıcak ve içten diyaloglarımız hepsini örtbas etti.tekrar tekrar TROFF ailesine en içten dileklerimle şükranlarımı sunuyorum.iyiki varsınız,iyiki sizinleyim.....herkese sevgiler....

ata036' Alıntı:
hay maşallah o antendeki bayrağa kurban olurum
küçük ama bence en önemli ayrıntı.biz o dağlarda geziyoruz ve oraların kime ait olduğunu herkese gösteriyoruz. zaten kulüp olarak bütün araçlarımızda bi süre sonra türk bayrağı zorunlu olacak.

harika gezi olmuş her kes bir köşede oynamış, eğlenmiş.böyle giderse nazar olacaksınız maşallah diyelim.:smiley:

gezi kamplı olunca tadı daha iyi çıkıyor,bakan herkes maşallah desinde nazar almasın ekibimiz :smiley:

maşallah maşallah alah nazarlardan saklasın

www.yeniresim.com_-_Nazar_Boncuu_Resimleri_-_Ay_Yldz_Ve_Nazar_Boncuu.JPG

elemtere fiş kem gözlere şişşşşş :D :D :D

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
bakan herkes maşallah desinde nazar almasın ekibimiz :smiley:

Öncelikle " Maşallah " diyorum. :D

Gerçekten çok güzel kareler. Paylaştığınız için teşekkürler. Selamlar.

çok güzel gezi olmuş
araç alabirsem aranıza katılıp gezilere gelmek çok isterim
Abdüssamed ŞENGÖR / TRABZON

evet emegi gecen bütün arkadaşalrımm ayrı ayrı teşşekürr ediyormmm.bu gezinni güzelligni fotograflarlaa anlat mak gerçekten zorr..umarım bir gün tüm arkadaşlarımıza nasip olur buraları gelip görmekk....

sedat gidin haber yapın dedi ama bizimkiler yoğun gündem yüzünden istemediler
fotoları görünce yüreğim yandı ahhh ah..
memleketimin gözünü seveyim
çok tesekkürler arkadaşlar oralara gittim sayenizde:smiley:

yucesan' Alıntı:
Fotoğraflarla takip edince eğlenceli ve süper bir gezi olmus ..Sağolun varolun arkadaslar ..

İnanın fotoğraflar yarısını bile anlatmıyor bu gezinin. bu işe gönül verenlerin bahar aylarında bu bölgeyi gezmesini isterim,resimlerde bu denli güzel görünen bir yerin gezince insana vereceği zevki hesap edin, ama siz hesap etmeyin gelip bir gezin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR