TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emiRSzn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,288
Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

çamur ve kar banyosu...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

100_5031.jpg

100_5034.jpg

100_5043.jpg

100_5045.jpg

Etiketler

Bir önceki geziyi ve bunu bir solukta okuyup bitirdim, görsellerde paylaşımda mükemmel, elleriniz sağlık, Bu ülke cennet kıymetini bilelim, doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi herbirinde geziler düzenleyen arkadaşlarımız var her bir geziyi okuduğumda bu ülkenin hem doğasına hem insanlarına hayran kalıyorum.

Fotoların devamını bekliyoruz, Karadenize kucak dolusu selamlar.

resimlerde sizlerde mükemmelsiniz tebrikler temmuzda TROFF artık bizede yöresini tanıtır ve gezdirir inşallah

tebrikler güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

waww harika güzel manzara,güzel etap tebrikler

ahhh ahhhh bırakacam ben bu işi yarın ilk işim istifa dilekçesini vermek olacak neler kaçırmışım yaaaa arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık, Emir yokluğumu hisettirmemiş Tayfun Abiye ;D ;D ;D Emir Sana Ayrıca Teşekkür Ediyorum gerçekten çok güzel

general lee' Alıntı:
ahhh ahhhh bırakacam ben bu işi yarın ilk işim istifa dilekçesini vermek olacak neler kaçırmışım yaaaa arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık, Emir yokluğumu hisettirmemiş Tayfun Abiye ;D ;D ;D Emir Sana Ayrıca Teşekkür Ediyorum gerçekten çok güzel
mehmetim yokluunu hissettik gerçekten.ama herşeyden önce ekmek parası kardeşim.benimde müsait olmam büyük bi şanstı. umarım kısa zamanda böle bi gezi tekrar yaparız...

emiRSzn' Alıntı:
mehmetim yokluunu hissettik gerçekten.ama herşeyden önce ekmek parası kardeşim.benimde müsait olmam büyük bi şanstı. umarım kısa zamanda böle bi gezi tekrar yaparız...

İnşaallah ne diyim zaten iyi gitmiyo işyerinde durumlarr neyse boşver resimleri gördükçe moralim düzeliyo devamını bekliyorum

emiRSzn' Alıntı:
akşam yeni resimleri koyacam.asıl resimler onlar zaten.bol adrenalinli ;)

tamam kardeşim sana kolay gelsin bende biraz istirahat ediyim sabah çıktım akşam yine gidecem işe Hadi Hayırlı günler

Olabilir ama başka güzergah seçelim :smiley: bu lafım Tayfun başkanaydı , dün akşam beni iyi kandırdılar Emirle beraber resimler silinmiş diye.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR