Trilye (Zeytinbağ) Haftasonu Kampımız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,121
Ynt: Trilye (Zeytinbağ) Haftasonu Kampımız

Ne güzel en az 4-5 karavan olabiliyorsunuz ve rahatlıkla kısa mesafelerde bir yerlere yanaşıp kampınızı atıyorsunuz.Tebrikler arkadaşlar sakın ara vermeyin biliyorsunuz bu hayattta ara veren yanıyor.

Etiketler

Aynı geziden birkaç karede trilyeye ait fotoğraf benden
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

2011_04250064.JPG

2011_04250065.JPG

2011_04250066.JPG

2011_04250067.JPG

2011_04250069.JPG

abi yine harikasınız karavancı dostlarınızla umarım bir gün sizlerle bir yerlerde karavanımla karşılaşır sohbet ederiz cünki sizlerden öğreneceklerimiz cok şeyler var

ilhan abi şu an nerelerdesiniz bilmiyorum ama sanıyorumki yine karavanınızla güzel bir yerdesinizdir muhakkak gezi resimlerinizi bekliyoruz

anlaşılmıştır abi saygılar.....

Yıllar önce İst.dan Ayvalık'a giderken, Bursa'da yanlışlıkla Mudanya yoluna sapmışım. Geri dönmeyip Zeytinbağ yolu üzerinden Karacabey'e çıkmıştım. Güzel yerlerdi, sayenizde hatırladım. Teşekkürler.

seyyah2222' Alıntı:
Yıllar önce İst.dan Ayvalık'a giderken, Bursa'da yanlışlıkla Mudanya yoluna sapmışım. Geri dönmeyip Zeytinbağ yolu üzerinden Karacabey'e çıkmıştım. Güzel yerlerdi, sayenizde hatırladım. Teşekkürler.

Ne kadar eski geçtiğinizi bilmiyorum, şirin yerlerimizden bir köşe, lakin gün geçtikçe betonlaşma ilerliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR