triger seti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulaş77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,512

ulaş77

Yeni Üye
slm arkadaşlar 2004 model 3kapı 1.6 vitara için triger seti lazım,fiyattan haberi olan varsa acil yazsın online arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim.saygılar.

Etiketler
Ynt: triger seti

Triger seti kayış sanırım (5 kapılarda zincir var işçilik dahil 980 tl) yan sanayi alırsanız 240-320 civarıydı 2 ay önce... Ancak yan sanayi kullanmayın derim ömürleri çok uzun olmuyor...

arkadaşlar sık giremiyorum kusura bakmayın izmit serviste değiştim yanlız orj set yoktu dayko set taktık bakalım inşallah pişman olmayız ilginize teşekkür ederim.

selimsani' Alıntı:
Triger seti kayış sanırım (5 kapılarda zincir var işçilik dahil 980 tl) yan sanayi alırsanız 240-320 civarıydı 2 ay önce... Ancak yan sanayi kullanmayın derim ömürleri çok uzun olmuyor...

Arkadaşlar,

Benim 2000 model 5 kapı düz vites 1,6 JLX Vitaram var.
Bu modelde ,trigger kayışmı, zincirmi
değişim aralığı nedir?

Saygılarımla
Bülent KOÇOĞLU

İlhami bey
teşekkür ederim
2000 model 5kapi düz vites vitarami aldım
trigger konusunda tereddüt oldugundan riske girmemek için
bugün değiştirdim yağ degisimi vs hallettim

Selamlar
Bülent Kocoglu

Bülent bey hayırlı olsun.
triger setini, orijinal mi yoksa yan sanayi mi taktırdınız ve maliyeti ne oldu acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.