mery3mozturk
Yeni Üye
Merhaba, St. Paul yolunu Nisan'da yürümek için hazırlıklara başladım. Uzun araştırmalarım sonucu hafif çanta oluşturmaya çalışıyorum. Fakat bir bilgi beni bir başkasına yönlendiriyor ve bu teferruat beni biraz sıktı, bu yüzden bir konu başlığı altında sizden yardım istiyorum. Özellikle bayan arkadaşlardan ve bayan arkadaş ile yürüyüş yapanlardan.
1-Bazı sitelerde sırt çantasını bay-bayan ayırmışlar, çanta alırken buna dikkat etmek gerekiyor mu zira her sitede yok?
2- Çantayı 55kg olarak düşündüm bir bayan için ağır olabilir mi, günlük 15-20 km yol yürüneceği düşünülürse?
3-Çadırı en hafifinden almaya çalışacağım, fakat çanta için tavsiye göremedim. Naturehike ın çantasını kullanan var mı veya başka tavsiyesi olan?
Teşekkürler.
1-Bazı sitelerde sırt çantasını bay-bayan ayırmışlar, çanta alırken buna dikkat etmek gerekiyor mu zira her sitede yok?
2- Çantayı 55kg olarak düşündüm bir bayan için ağır olabilir mi, günlük 15-20 km yol yürüneceği düşünülürse?
3-Çadırı en hafifinden almaya çalışacağım, fakat çanta için tavsiye göremedim. Naturehike ın çantasını kullanan var mı veya başka tavsiyesi olan?
Teşekkürler.