serhatelibol' Alıntı:Merhaba Ben serhat Yeni KAtılımcıyım Bursa'dan
Bursa civarı için doğa yürüyüşlerine katılmak istiyorum neler yapmam gerekir.???
kangchenjunga' Alıntı:TREKKO (Trekking Kocaeli Doğa Yürüyüşleri Grubu)
Kocaeli Güney Bölgesi (Gölcük Köyleri-Karamürsel-İznik) bakir ormanlarında yaptığımız performans yürüyüşlerimizde bize eşlik etmek isterseniz:
www.kangchenjunga.wix.com/trekkingkocaeli
veya
https://www.facebook.com/groups/trekkingkocaeli/?fref=ts
linklerinden bize ulaşabilir, yürüyüşlerimizi takip edebilirsiniz. Sitemizin çok hoşunuza gideceğini umuyorum.
Adımlarınız size mutluluk getirsin.
Trekking Kocaeli (TREKKO)
ufuk(yeşil Adımlar)' Alıntı:YEŞİL ADIMLAR Dağcılık ve Doğa Sporları olarak amacımız;
Dağcılık ve Doğa Sporlarında kendimizi geliştirmek, Dağcılık Sporunun gelişimine katkıda bulunmak, sağlıklı, sportif ve doğasever dostlarımızla biraraya gelerek hem Dağcılık ve Doğa Sporlarını tanıtmak hem de Doğada kaliteli zamanlar geçirmektir...
Tecrübelerimizi dostça, hoşgörüyle, anlayışla, güvenle, bilgiyle, sağlıkla ve sevgiyle birleştirerek yol alıyoruz...
YEŞİL ADIMLARla çıktığımız yolda, emin adımlarla ilermek umuduyla...
...
(HIKING) Günübirlik Doğa Yürüyüşümüze tüm değerli dostlarımızı bekliyoruz.
Etkinliğimiz tüm DOĞASEVERLERE açıktır...
KATILMAK İSTEYEN HERKES KATILABİLİR...
Amacımız Birlikte Eğlenmek, Kaliteli Zaman Geçirmektir.
Selamlar,
İstanbul'da bulunan şu anda(yaz bitimi için de olabilir) aktif olan trekking grubu var mı acaba? Gruplar bilgi verebilir mi ya da tavsiye paylaşabilir misiniz? İstanbul yakınlarına hafta sonları için günübirlik ya da bir gün kamp kurma şeklinde turlarla ilgileniyorum, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.