Trekking Ayakkabısı Önerisi ( Acil)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mavidusss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,433

mavidusss

Yeni Üye
Mesleğim gereği dağ tepe demeden yürümek durumundayım. Ancak hangi ayakkabıyı aldıysam arazide kayıyor. Arazide kaymayacak ve dayanıklı olan bir trekking ayakkabısı almak istiyorum. Tavsiyeniz hangi marka ve modeldir? haftaya istanbula geleceğim orada nereden alabilirim. Fiyatı uçuk olmasın mümkünse ( maksimun 200 tl)

Etiketler

Ynt: Trekking Ayakkabısı Önerisi ( Acil)

Ben geçen sene önce aşağıdaki ayakkabıyı almıştım. Dağ bayır geziyorum, dik patikalarda tırmanıyorum. Oldukça rahat, kaymıyor. Adidas bayilerinde bulabilirsiniz.

http://www.indirimplus.com/133553-adidas-g44833-flint-trekking-spor-ayakkabi

Tavsiyeme aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.Fiyat limiti koyduğun için farklı bir marka önermek istedim.Duymamış olabilirsin ama iyi bir markadır.Ayağın ile uyum sıkıntı yaşamaz ise bence düşünmelisin..

http://www.k2outdoor.com.tr/AL-X-57-Gore-Tex-XCR-Ayakkabi,PR-1470.html

Ben Asolo marka ayakkabı kullanıyorum 5 yıldır ve hala ilk günkü gibi sapasağlam.Ancak sağlam fiyatı vardı ben aldığımda..Ama sağlamlık ve rahatlık açısından her şeye değiyor.

dostum karaköyde yeni biir mağaza açıldı YDS. shop yakupoğlı diye bir firmanın dünyanın en büyük askeri ayakkabı ve iş ayakkabısı imalatcılarından aynı zamanda en iyilerinden kalite olarakda.
işte bu firma artık treking ayakkabılarıda üretiyor 3-4 gün evvel kendime bir bot aldım ,senelerdir italyan garmont kullanırım başkada bir şey kullanmazdım ama YDS. de gördüğüm ayakkabıların kalitesi 10 üzerinden 10 idi çoğu yabancı markadan çok daha iyi en iyilerlede aynı kalitede diyebilirim .
botlar gore-tex ve vibram taban fiyatlarıda 200 liranın altında.
çok tavsiye ederim hemde yerli üretim görünce anlarsınız zaten.
;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR