Güle güle kullanın. Göreceli olarak küçük bir araçta, gayet ferah olmuş. İçinin rengini seçimi de çok güzel. Aslında öndeki çiftli koltuk bir aparatla 180 derece döndürebilseniz ciddi bir alan daha kazanacaksınız gibi.
Hasan
Tsklr wc var@yavuzuzm ,
2. araca ihtiyaç göstermeyecek başarılı bir çalışma.
Tebrikler.
İkimizin de aracları prensipte ayni sayılır. Fakat benim aracım izolasyonsuz.
Tecrübelerime dayanarak söylememe müsaade ederseniz; izolasyonsuz kullanmış bile olsaydınız bir farklılık hissetmezdiniz diye düşünüyorum.
Dolap arkaları zaten korunmalı, pencere altları fabrikasyon kaplı ve içlerini izole etmek sorun olmadı sanırım, yazın 3 solar panelli tavan zaten güneş icin tam ideal korumalı, pencere yan izolasyonları pencere yüzeyleri ile kıyaslanınca beklenen faydayı gösterebilmesi zor. Fakat izolasyonsuz durumda kış için en küçük ısıtıcının bile gereğinden fazla tesirli olacağı beklenmeli. Tavan, pencere ve kenarlarına rağmen içeriyi hamama çevirmek böylece sorun olmamalı. Tek dezavantaj soğuk günlerde pencere ve kenarları ile direk temas durumunda olurdu. Ses izolasyonu bukadar pencereli aracta zaten beklenmemeli.
Herneyse umarım derdimi yanlış anlatmadım ? Yaptırmış olmanız kayıp değil tabii ki.
Dış masayı sanırım içerde de kullanıyorsunuz ?
Sandalyeler için yeriniz var mı ?
Tentenin iki ucunu kordonla yere sabitlemeyi düşünüyor musunuz ?
Portatif tuvaletinizi göremedim.
Bütün kapıların kapalı olduğu yaz gecelerı için arka kapı pencereleri üzeri küçük bir banyo fanı yerleştirmek sizce çözüm olur muydu ?
Kazasız belasız güle güle kullanın...
hayırlı olsun gule gule kullanın..
Tsklr
Tsklrhayırlı olsun gule gule kullanın..
TsklGüle güle kullanın. Göreceli olarak küçük bir araçta, gayet ferah olmuş. İçinin rengini seçimi de çok güzel. Aslında öndeki çiftli koltuk bir aparatla 180 derece döndürebilseniz ciddi bir alan daha kazanacaksınız gibi.
Hasan
2006 model transporter yüksek tavan karavan ımı yapmış bulunmaktayım sizlerle resimlerini paylaşmak istiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 59657
Ekli dosyayı görüntüle 59658
Ekli dosyayı görüntüle 59659
Ekli dosyayı görüntüle 59660
Ekli dosyayı görüntüle 59661
Ekli dosyayı görüntüle 59662
onkoltuk altin da iki yuzluk yasam akusu var alani kullandik donerli olun ca kullanilmiyorGüle güle kullanın. Göreceli olarak küçük bir araçta, gayet ferah olmuş. İçinin rengini seçimi de çok güzel. Aslında öndeki çiftli koltuk bir aparatla 180 derece döndürebilseniz ciddi bir alan daha kazanacaksınız gibi.
Hasan
Güle güle kullanın. Göreceli olarak küçük bir araçta, gayet ferah olmuş. İçinin rengini seçimi de çok güzel. Aslında öndeki çiftli koltuk bir aparatla 180 derece döndürebilseniz ciddi bir alan daha kazanacaksınız gibi.
Hasan