Transporter Normal Tavanlara Duş Wc Konulabiliyormu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karaali71 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,152

karaali71

Kamp II
Yer
Ankara
Herkese merhaba,forumu yeni kullanıyorum,İsmim Taner.önümüzdeki yıl motokaravan düşünüyorum şimdiden araştırmalara başladım.Aklımdan geçen yılda 15-20 günlük avrupa gezileri,haftasonları yurtiçi turları, uzun seyahatlerde araba konforunu aratmaması nedeniyle transporter düşünüyorum.
Yüksek tavanlar piyasada oldukça az ve genelde yıpranmış araçlar 2010 model ve üzeri cityvan almayı planlıyorum.Karavanda duş-wc olsun istiyorum.Normal tavan transporterlarda duş wc uygulaması nasıl,Türkiyede yapan kullanan varmı?Tavan yüksekliği uzun vadede rahatsız edermi?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Etiketler
Ynt: Transporter Normal Tavanlara Duş Wc Konulabiliyormu?

Taner bey hoşgeldiniz.Forumdaki camper araçları uzunca bir süre okur incelerseniz transporteda neler yapilabilceğini göreceksiniz.Tuvalet çok kolay herhangi bir aracta bunu kullanmak mümkün ancak duş yapmak alcak tavanlı bir araçta çok zor belki büyük bir banyo alanı yapabilirseniz oturarak ancak duş alınabilir.Yada duş aparatlarıyla araçın dışında açık alanda yada perde arkasında duş alabilirsiniz oda tabiki sadece yaz aylarında.

Alcak tavan , uzun veya kisa transporterde tuvalet porta potti olur. Evye icin gelen su dan T ile dus icin hat çıkabilir. Dışarıda ya da bir arkadaşımizin yaptığı gibi aracin icine bebe havuzunda dus alınabilir. Uzun Transporter ve yuksek tavanlara ancak ayrı odali dus wc yapiliyor.

meridyen' Alıntı:
Taner bey hoşgeldiniz.Forumdaki camper araçları uzunca bir süre okur incelerseniz transporteda neler yapilabilceğini göreceksiniz.Tuvalet çok kolay herhangi bir aracta bunu kullanmak mümkün ancak duş yapmak alcak tavanlı bir araçta çok zor belki büyük bir banyo alanı yapabilirseniz oturarak ancak duş alınabilir.Yada duş aparatlarıyla araçın dışında açık alanda yada perde arkasında duş alabilirsiniz oda tabiki sadece yaz aylarında.

bartek' Alıntı:
Alcak tavan , uzun veya kisa transporterde tuvalet porta potti olur. Evye icin gelen su dan T ile dus icin hat çıkabilir. Dışarıda ya da bir arkadaşımizin yaptığı gibi aracin icine bebe havuzunda dus alınabilir. Uzun Transporter ve yuksek tavanlara ancak ayrı odali dus wc yapiliyor.

Teşekkürler yanıtlarınız için.uzun şase ,alçak tavan transporterleri incelemeye devam..

Taner bey merhaba,

Uzun sasi alcak tavanda dus yapmaniz imkansiz gibi birsey. Kaldi ki bu tarz araclarda sikisik olan ic hacmi dahada kucultmeye gerek yok. Butun kamp alanlarinda dus imkani var. 2-3 gunde bir kampta kalmaniz bile yeterli. Eger kamp alanlarina bagimli kalmak istemiyorsaniz ve Avrupa gezileri dusunuyorsaniz bir cok dinlenme tesisinde cok temiz duslar mevcut. Sahil gezilerinde yazin zaten dus sorun degil. Tekne malzemecilerinde bulabileceginiz baslikindan bas ac mekanizmali dus basliklarini cok cuzi fiyatlara alabilirsiniz. Ister arac disina soketli baglanti isterseniz arac arkasina devamli bagli sekilde arac disinda dus alabilmenizde mumkun.

Sent from my iPad using Tapatalk

O ac kapali dus basligini ben bi türlü kullanamadim. Temiz su depomun içinde dalgıç diyebilecegimiz pompa var. Pompa acik kalıp dusu kapattıgimda pompa su basmaya çalışmaktan cani cikiyor. Duşu az açıp kullaniyorum bu nedenle:smiley:
6 senedir uzun şase, alçak tavan kullanıyorum. Günlük araç, işyeri aracı , hafta sonları tatil, yazları 2-3 haftalık uzun tatillerde epey bir sömürdüm aracı. Melih Bey'in dediği gibi zaten dar alan.. Duş işine girilince bir daha düşünmek gerek. Arkaya doğru açılır tavan ile arka köşeye bir bölüm düşünülebilinir. Bence bu aralar forumda çok eğitici bir bölüm var. Orayı takip etmekte fayda var.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=105326.0

bartek' Alıntı:
O ac kapali dus basligini ben bi türlü kullanamadim. Temiz su depomun içinde dalgıç diyebilecegimiz pompa var. Pompa acik kalıp dusu kapattıgimda pompa su basmaya çalışmaktan cani cikiyor. Duşu az açıp kullaniyorum bu nedenle:smiley:
6 senedir uzun şase, alçak tavan kullanıyorum. Günlük araç, işyeri aracı , hafta sonları tatil, yazları 2-3 haftalık uzun tatillerde epey bir sömürdüm aracı. Melih Bey'in dediği gibi zaten dar alan.. Duş işine girilince bir daha düşünmek gerek. Arkaya doğru açılır tavan ile arka köşeye bir bölüm düşünülebilinir. Bence bu aralar forumda çok eğitici bir bölüm var. Orayı takip etmekte fayda var.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=105326.0
Teşekkürler,okudukça değişik fikirler çıkıyor,forumu bir güzel inceleyeyim..

melihbozkurt' Alıntı:
Taner bey merhaba,

Uzun sasi alcak tavanda dus yapmaniz imkansiz gibi birsey. Kaldi ki bu tarz araclarda sikisik olan ic hacmi dahada kucultmeye gerek yok. Butun kamp alanlarinda dus imkani var. 2-3 gunde bir kampta kalmaniz bile yeterli. Eger kamp alanlarina bagimli kalmak istemiyorsaniz ve Avrupa gezileri dusunuyorsaniz bir cok dinlenme tesisinde cok temiz duslar mevcut. Sahil gezilerinde yazin zaten dus sorun degil. Tekne malzemecilerinde bulabileceginiz baslikindan bas ac mekanizmali dus basliklarini cok cuzi fiyatlara alabilirsiniz. Ister arac disina soketli baglanti isterseniz arac arkasina devamli bagli sekilde arac disinda dus alabilmenizde mumkun.

Sent from my iPad using Tapatalk
Melih Bey,ilginiziçin teşşekkür ederim,şehiriçi kullanım,araç sürüş konforu açısından transporter cazip geliyor,reimonun hazır modülleri en uygunu sanırım,ama bakalım okudukça daha fikrimiz çok değişir..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR