Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayturgut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,469
Ynt: Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız

EvliyaCelebi2' Alıntı:
Alpaslan bey, çizim için,
http://www.sketchup.com/download
adresine baktınız mı ?
Birkaç saatte öğrenilebilen, ücretsiz bir program !

Teşekkürler, Birçok yere baktım aslında ve çok fazla program var. Kimileri için bu yaşta çabalamak istemedim, kimileri benim isteklerime uygun düşmedi, kimileri çok profesyonel geldi.. Ancak tavsiye ile yönelmek daha iyi. Bu akşam ona da bakarım. :smiley:

Etiketler

EvliyaCelebi2' Alıntı:
Alpaslan bey, çizim için,
http://www.sketchup.com/download
adresine baktınız mı ?
Birkaç saatte öğrenilebilen, ücretsiz bir program !

Mesut Bey, indirirken dikkatimi çekti, sanırım 30 gün ile sınırlı kullanım veriyor. Yanılıyor muyum?

Alpaslan bey, normal program parasız. Indirdiğiniz Skechup'ın (Google) içindeki ekstra pro versiyonu'nu ise doğru, sadece 1 ay kullanabiliyorsunuz. Ama diğeri devam ediyor ve bize tamamen yeterli .
Ben bir seneden fazladır kullanıyorum. Sayfada ya da Youtube'da öğretici videoları var !

EvliyaCelebi2' Alıntı:
Alpaslan bey, normal program parasız. Indirdiğiniz Skechup'ın (Google) içindeki ekstra pro versiyonu'nu ise doğru, sadece 1 ay kullanabiliyorsunuz. Ama diğeri devam ediyor ve bize tamamen yeterli .
Ben bir seneden fazladır kullanıyorum. Sayfada ya da Youtube'da öğretici videoları var !

Haklısınız, indirebildiğim her durumda Pro Versiyonu oldu. Her durumda diyorum çünkü SktchUp Pro ve Sketcup Make diye iki seçenekte de benzer yüklemeler gerçekleşti ve her durumda 30 günlük deneme versiyonu ibaresi çıktı. Sonuçta verdiğiniz link üzerinden yaptığım ulaşımda parasız olan normal versiyon diye bir seçeneğe rastlayamadım. Acaba 30 gün süresi dolunca kısmen kullanıma kapatıp normal versiyona mı dönecek, yoksa ben yanlış bir şey mi yapıyorum? Birde Google da araştırayım. bakalım "Free SketchUp" olarak aratınca ne çıkacak...

Programa şöyle bir göz attığımda, teknik çizim uygulamalarından oldukça farklı mantığı oluğunu gördüm. Bir süre alıştırma yapmak gerekecek...

Merhabalar;
Bak bak en sevdiğim araç ve en sevdiğim konu bir araya gelmiş çok sevindim. Aracınız jumbo model mi 15+1 mi. Şu anlık jumbo olduğunu varsayıyorum kapı sanırım evyenin arkasında kalıyor benim size tavsiyem evye mutfak ne varsa banyo/Wc ile yer değiştirttin yatağı katlanır yatak yapmanız size yaşam alanı sağlayacaktır ve gelelim asıl konuya dolaplar. Biliyorsunuz dolaplar çok önemli şeyler uzun yolculuklarda eksik dolapların acısını yaşarsınız(Ben yaşamadım çünkü karavanım yok :p)o yüzden dolapları biraz daha arttırmanızı tavsiye ederim. Masa ve sandalye tek kişilik olduğu gibi kalsın eğer mutfakla banyonun yerini değiştirirsen masayı gövde saçına paralel yaparsan daha hoş görüneceğine inanıyorum şimdi fark ettim şoför mahallîsindeki koltukların dönerli olması demişsiniz çok güzel bir şey düşünmüşsünüz. Transit sağlamlığı ile bilinen bir araç Karadeniz kıyılarını'da gezecekseniz çok uygun bir araçtır(Karadeniz'de bütün dolmuşlar boşu boşuna transit değil :D)
İnşallah hayal ettiğiniz gibi bir araca kavuşursunuz.

öncelikle herkese merhabalar. işten kaynaklı bazı sıkıntılardan ötürü foruma dahi girememiştim ama sonunda girdim. herkese teşekkürlerimi borç bilirim. uzun uğraşlar sonucunda aracı ... imalata bıraktık demeyi çok isterdim lakin kafamıza uyan bizide imalatçıyıda üzmeyecek ve ortak hazırladığımız sözleşmeyi imzalayacak bi yer bulamadık maalesef. halen araştırma içerisindeyiz.
Baris_Akyuz' Alıntı:
Merhabalar;
Bak bak en sevdiğim araç ve en sevdiğim konu bir araya gelmiş çok sevindim. Aracınız jumbo model mi 15+1 mi. Şu anlık jumbo olduğunu varsayıyorum kapı sanırım evyenin arkasında kalıyor benim size tavsiyem evye mutfak ne varsa banyo/Wc ile yer değiştirttin yatağı katlanır yatak yapmanız size yaşam alanı sağlayacaktır ve gelelim asıl konuya dolaplar. Biliyorsunuz dolaplar çok önemli şeyler uzun yolculuklarda eksik dolapların acısını yaşarsınız(Ben yaşamadım çünkü karavanım yok :p)o yüzden dolapları biraz daha arttırmanızı tavsiye ederim. Masa ve sandalye tek kişilik olduğu gibi kalsın eğer mutfakla banyonun yerini değiştirirsen masayı gövde saçına paralel yaparsan daha hoş görüneceğine inanıyorum şimdi fark ettim şoför mahallîsindeki koltukların dönerli olması demişsiniz çok güzel bir şey düşünmüşsünüz. Transit sağlamlığı ile bilinen bir araç Karadeniz kıyılarını'da gezecekseniz çok uygun bir araçtır(Karadeniz'de bütün dolmuşlar boşu boşuna transit değil :D)
İnşallah hayal ettiğiniz gibi bir araca kavuşursunuz.
ford transit jumbo 15,6m3 aracımız. çoğu kişi sıcak bakmıyor çünkü çok alınıp satılan ve heryerin yapmak istediği bir araç değil ama zaten yapıldıktan sonra satma gibi bi düşüncemiz yok.

@bariscim çok teşekkür ederim çizimler için. uğraştınığınız harcadığınız vakit için hakkını helal edin lütfen.

ayturgut' Alıntı:
öncelikle herkese merhabalar. işten kaynaklı bazı sıkıntılardan ötürü foruma dahi girememiştim ama sonunda girdim. herkese teşekkürlerimi borç bilirim. uzun uğraşlar sonucunda aracı ... imalata bıraktık demeyi çok isterdim lakin kafamıza uyan bizide imalatçıyıda üzmeyecek ve ortak hazırladığımız sözleşmeyi imzalayacak bi yer bulamadık maalesef. halen araştırma içerisindeyiz.ford transit jumbo 15,6m3 aracımız. çoğu kişi sıcak bakmıyor çünkü çok alınıp satılan ve heryerin yapmak istediği bir araç değil ama zaten yapıldıktan sonra satma gibi bi düşüncemiz yok.

@bariscim çok teşekkür ederim çizimler için. uğraştınığınız harcadığınız vakit için hakkını helal edin lütfen.

Siz işlerinizi ayarlayın hiç problem değil, tekrar tekrar çizeriz. Ben yaptıklarımdan keyif alıyorum, yeter ki birazcık faydalı bir şey çıksın. Ayrıca dostların yorumları ve katılımlarıyla bende farklı fikirler, düşünceler ediniyorum. Hak konusu olacak hiçbir şey yok ortada siz rahat olun. :smiley:
Kolay gelsin, aradığınız kriterlere uygun yeri en kısa zamanda bulmanızı dilerim...

Hayırlı olsun, kolay gelsin. Gönlünüze göre olur inşallah. Buradan Alparslan beye çok teşekkürler bir size değil hepimize yardımcı oluyor. İyi varsınız Alparslan bey.

oncelik le takipte olan kisiler lutffen kusura bakmayin. y yasam yeni aile coluk cocuk derken zaman gecip gitti . az once babamla konustum, resim atacak ve yukleyecegim. kendisi pc den anlamadigi icin hesabina girip de yuklememis maalesef. eski konuyu hortlatmak istemezdim ama en azindan resim yuklemis olurum.

Son düzenleme:

oncelik le takipte olan kisiler lutffen kusura bakmayin. y yasam yeni aile coluk cocuk derken zaman gecip gitti . az once babamla konustum, resim atacak ve yukleyecegim. kendisi pc den anlamadigi icin hesabina girip de yuklememis maalesef. eski konuyu hortlatmak istemezdim ama en azindan resim yuklemis olurum.

WhatsApp Image 2019-04-07 at 11.38.50 PM.jpeg

WhatsApp Image 2019-04-07 at 11.38.53 PM (1).jpeg

WhatsApp Image 2019-04-07 at 11.38.53 PM.jpeg

WhatsApp Image 2019-04-07 at 11.38.54 PM (2).jpeg

WhatsApp Image 2019-04-07 at 11.38.54 PM (1).jpeg

WhatsApp Image 2019-04-07 at 11.38.54 PM.jpeg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR