Traktörle Dünya Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ünal Acar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,788

Ünal Acar

Ana Kamp
forumda arattım ama bulamadıgım için ben acıyım dedim konuyu... daha onceden acıldıysa affola :smiley:

bugun babam cep telefonuma iki resim gonderdi.bi traktör, arkasında da bi karavan :-\ ... adam dunya turuna cıkmıs diyede eklemiş mesajın sonuna ??? ... ilk once dedimki biliyo boyle seyleri sevdigimi , fotografta kesin fotomontaj beni kandırıyo falan ama '' cidden oglum bizim evin ordan gecti bende cektim resmini dedi ''

google da arattım cidden gercekmiş ( babama güvenmeyip google a sordum ::smiley: - devir cok bozuk cooookkk ;D )

yaslı bi fransız vatandası 8 ay once baslamıs dunya turuna diye boy boy haber var. googledan teyid aldıktan sonra paylaşmak lazım dedim :smiley:

buyrun resimler :

traktor2.JPG

traktor1.JPG

Ynt: Traktörle Dünya Turu

Pikapüstü karavana geçit vermeyenler buna ne yaparlar bilmem. ::smiley:

Gültekin hocam pikap üstü karavan da ne gibi sıkıntı var, bir arkadaşa bakıyorduk biz de internetten?

Bağlantıya bir gözatınız. >>> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68812.0

karavanın tekerlek sistemi cok ilginc bi secim olmus. yanlıs gormuyorsam eger sarhos tekerlek sistemi değil mi ustundeki...

Ünal Acar' Alıntı:
forumda arattım ama bulamadıgım için ben acıyım dedim konuyu... daha onceden acıldıysa affola :smiley:

bugun babam cep telefonuma iki resim gonderdi.bi traktör, arkasında da bi karavan :-\ ... adam dunya turuna cıkmıs diyede eklemiş mesajın sonuna ??? ... ilk once dedimki biliyo boyle seyleri sevdigimi , fotografta kesin fotomontaj beni kandırıyo falan ama '' cidden oglum bizim evin ordan gecti bende cektim resmini dedi ''

google da arattım cidden gercekmiş ( babama güvenmeyip google a sordum ::smiley: - devir cok bozuk cooookkk ;D )

yaslı bi fransız vatandası 8 ay once baslamıs dunya turuna diye boy boy haber var. googledan teyid aldıktan sonra paylaşmak lazım dedim :smiley:

buyrun resimler :

Çok ilginç.. Dünya turu gibi uzun soluklu bir gezi için amca'mızın pek acelesi olmasa gerek. bol bol vakti var sanırım.. o yollar o traktör ile nasıl biter aklım almıyor.. birde o kadar yol yapmak için plan var ise , karavandaki tekerlekler neden o kadar dayanıksız gözüküyor.. daha büyük çaplı bir lastik olması gerekirdi.. mekanik olarak baş agrıtır... derim geçerim :smiley:

zirvelerin sesi' Alıntı:
Çok ilginç.. Dünya turu gibi uzun soluklu bir gezi için amca'mızın pek acelesi olmasa gerek. bol bol vakti var sanırım.. o yollar o traktör ile nasıl biter aklım almıyor.. birde o kadar yol yapmak için plan var ise , karavandaki tekerlekler neden o kadar dayanıksız gözüküyor.. daha büyük çaplı bir lastik olması gerekirdi.. mekanik olarak baş agrıtır... derim geçerim :smiley:

fotografın cekildiği yerden 2 km sonra ezineye dogru giden cok virajlı ve rampa bir yol var. ilk aklıma gelen '' haydaaaa nasıl cıkıcak o kadar rampayı, ben aynı yerde bi kamyonun arkasına takılmıyım diye dua ederek giriyorum bu traktörle git git o yol bitmez'' dedim kendi kendime ama sonra dediğime kendimde güldüm. adam nerelerden gelmiş nerelere gidiyorda ben neyin hesabını yapıyorum diye :D

adamla yapılan röportajların bir tanesinde cok güzel bi laf etmiş: traktör sayesinde gezdiğim yerlerden daha yavaş geçiyorum bu sayede etrafı daha iyi gözlemliyorum. olaya bu açıdan bakmak lazım heralde :smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR