Trafikte En Gıcığıma Giden de....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,600
Ynt: Trafikte En Gıcığıma Giden de....

gereksiz yere korna çalanlar, ve bana mı inat şans mı bilemiycem ama tam dönme esnasında ya yaya geçer yada bisiklet çıkar allahtan sabır denen şey var bende...

Sol şeriti kapatıp kesinlikle yol vermeyen ve ağır ağır gidenler, ama siz onları geçince birden hızlananlar,
Arabalarda sinyal olduğu halen bilmeyen ve kullanmayanlar,
Emniyet şeritini kullananlar,
Ambulans arkasına takılarak fırsatçılık yapanlar,
Kendisini geçen kişinin bayan olmasından dolayı hırs yapıp,yetişmeye çalışan ve trafiği birbirine katanlar,
Nedense bütün bayanların kötü araba kullandığıyla ilgili sabit fikirli olanlar !!!!!! ,
......v.b....... :D

sinyal vermeden serit degistiren araclar. ozellikle araclariyla aniden aracimin onune atlayanlar.
alkollu araba kullananlar,
istedikleri gibi yola park edenler
icinde oldukalri aracin yolu tikamasina ragmen, arac icindekilerin hic acele etmeden, agiiiiiir agiiiiiir
hareket etmeleri

maganda sürücülerin hepsi :mad: özellikle bayan sürücüleri taciz edenleri :mad:

Şuursuz araç kullananlar, altındaki nesnenin kendi ellerinin hakimiyetinde olduğunu idrak edemeyenler..

;D

Yol ortasında zınk diye duran ve tek şeritli yolda arkasındaki araçları umursamayarak saatte 10km. hız ile giden minibüsçüler :mad:

sadece trafiktemi bizleri sinir eden olaylar var.
bakın daha neler sinir bozucu ;)

1 - Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.

2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.

3 - İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır.

4 - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.

5 - Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar.

6 - Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür.

7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)

8 - Duşa girip ıslandığında telefon çalar.

9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.

10 - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.

11 - Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.

12 - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.

13 - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.

14 - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.

15 - Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır

- Geniş kaldırım bomboş dururken araç yolundan yürüyerek otomobillere yol vermeyen yayalar .
- Alışveriş arabalarındaki eşyaları kendi otomobiline yükledikten sonra boş bir park yerinde , yada başka bir otomobilin arkasında bırakanlar .
- Azıcık tamponu sürtünce kaza oldu diye arabadan inip , kavga edip , trafiği katledip , polis çağıranlar ( genelde taxi ).
- Hem müzik sesini hemde camları açıp dolu trafikte arabayla palyaçoluk yapanlar .
- Park yerlerinde 2 arabalık yere park edenler .
- Bisiklet (ben) ve motorsikletlere yol vermeyenler .
- Camdan dışarı çöp fırlatanlar .

Bahsettiğimiz trafikteki magandalarla aslında bir asansörün kapısında karşılaşsak size ''buyrun'' diye öncelik sırası vermesi olasıdır :smiley:

Bazı insanlar genelde araç sırtında magandalaşıyor...Araç onun hakimiyetindeyken dünyaya hükmettiğini sanıyor...
Bu araç kullanmada ki burun büklüğünde ne varsa ...???

Arabama binenlerin sigaralarının külünü serpmek için a ve b sütunlarının kumaşını yakmalarından ...

Nasıl becerdiklerini anlayamadığım şu tavan döşemesini yakmalarından

Bide ben arabayı kullanırken makyaj yapmaya çalışan kız arkadaşlarımdan nefret ediyorum ... Allah korusun bi ani firen göz kalemi ömür boyunca gözünde kalır ...

Hakikaten öyle ya, çok enteresan bir durum, sosyolojik ve antropoljik açıdan incelenmesi gerekir. Bana sanki bazı hareketler de magandalıktan ziyade bilgisizlik ve umursamazlık gibi geliyor.

Jeep34' Alıntı:
Bahsettiğimiz trafikteki magandalarla aslında bir asansörün kapısında karşılaşsak size ''buyrun'' diye öncelik sırası vermesi olasıdır :smiley:

Bazı insanlar genelde araç sırtında magandalaşıyor...Araç onun hakimiyetindeyken dünyaya hükmettiğini sanıyor...
Bu araç kullanmada ki burun büklüğünde ne varsa ...???

Mükemmel bir sürücü değilim, ben de hata yapıyorum ve bunu en başından kabul ediyorum.
Sinyal vermeden şerit ve yön değiştirenler.
Her şeyden geçtim, sis, kar, yağmur gibi görüşün düştüğü hava ve yol şartlarında, farlarını yakmayan ve sinyal kullanmayan sürücüler. İnatmış gibi araç rengi beyaz olur.(Ölümcül sonuçlara sebep olabilirler)

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
cekmeceli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR