Trafikte En Gıcığıma Giden de....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,528

phobios

Zirve
Yer
istanbul
..... diye başlayan cümleleri kurmaktan helak olduk. biraz da yazalım.

4 yol ağzındasınızdır, soldaki yoldan bir araç gelmektedir. durup geçmesini beklersiniz... adam gelir gelir, sizin beklediğiniz yola dönüverir... ne sinyal ne bişey, beklediğinizi gördüğü halde.... be adam madem yollarımız kesişmeyecekti, ne diye beklettin beni... uygun sıfatlar tabi ki forum kurallarına aykırıdır ;D

Ynt: Trafikte en gıcığıma giden de .....

erischman' Alıntı:
Trafikte kocasının devasa jipini alıp kuaföre maniküre giden kadınlardan nefret ediyorum.

Girilmez yönden gelerek elini kolunu ve diğer uzuvlarını camdan çıkartarak hareket yapanlardan nefret ediyorum.

Uzunlarını yakarak sürekli seyredenlerden nefret ediyorum.

Otoparkta benim aracımın yerine çekilen araçlardan ve onların sahiplerinden nefret ediyorum.

Arabamda bisküvi, simit vs gibi çeşitli gıda maddelerinin tüketilmesinden nefret ediyorum.

Sürekli makas atarak sıkışık trafikte benimle aynı gidebilen salaklardan nefret ediyorum.

Ambulansın arkasına takılan şuursuzlardan nefret ediyorum.

Aynı zamanda ambulansa yol vermeyenlerden de...

Kuryeler ve pizzacılar (motorsikletli) trafik içerisinde her yerden fırtlamalarından nefret ediyorum.

Haksız olduğu halde özür dilemeyen sürücülerden nefret ediyorum.

Bitmez... :D

Aman dostum...
Sadece kendine zarar yazarsın...
Bu kadar stres insanı erken götürür...
Şaka bir yana aynı dertlerden bende muzdariptim...
Çareyi İstanbuldan kaçıp küçük yere yerleşmekte buldum... :D
Tavsiye ederim , bünyeye çok iyi geliyor doğrusu... ;D

taiga' Alıntı:
Aman dostum...
Sadece kendine zarar yazarsın...
Bu kadar stres insanı erken götürür...
Şaka bir yana aynı dertlerden bende muzdariptim...

küçük yerleşim yeri dediğiniz yer neresi acaba! merak ettim de!

Döner kavşakta bisikletle durmuş araçların geldiği noktaya yalvaran gözlerle bakıp yol istiyorum. Bir Allah'ın kulu yavaşlayıpta yol vermedi. Mecburen aranın biraz açıldığı bir ara pedala bastım gittim.

Kumcağız-Kerpe arası dar ve biraz engebeli bir asfalttır. Bu yol bisikletle en çok ziyaret ettiğim yerlerdendir. Burada seyir halindeyken koca otobüslerden biri sessizce arkamdan gelip 10 metre yakınımda kornayı basmıyor mu o kadar uyuz oluyorum ki anlatamam. Diğer araçların yaklaştığını seziyorum ama safir model otobüsler çok sessiz. O dar yolda birden kornayla çıkagelince korkudan darmadağın olup küfür koleksiyonumu dışa vuruyorum.

unimog-cu in mystery' Alıntı:
küçük yerleşim yeri dediğiniz yer neresi acaba! merak ettim de!
Ben mudanya yı seçtim. Aslen Bursa lıyım. İstanbula ve Bursa ya yakınlığı, havasının güzel oluşu ve çocuğumun eğitim olanağını Bursa da karşılayabileceğimden dolayı.
Açıkçası güneye özellikle Fethiye ye yerleşmeye çok uğraştım 10 sene kadar önce. Ama olmadı bir türlü.
Seneler sonra Mudanya oldu. Çok süper bir tercih değil, ama koşullarıma göre en makul seçeneklerden biriydi.
İlerleyen yıllarda İstanbul sahilde (Kalamış-bostanlı arası) tekrar minik bir daire alıp, arada gelip kalmayı da düşünmüyor değiliz eşimle. ;D

Ynt: Trafikte En Gıcığıma Giden de....

phobios' Alıntı:
..... diye başlayan cümleleri kurmaktan helak olduk. biraz da yazalım.

4 yol ağzındasınızdır, soldaki yoldan bir araç gelmektedir. durup geçmesini beklersiniz... adam gelir gelir, sizin beklediğiniz yola dönüverir... ne sinyal ne bişey, beklediğinizi gördüğü halde.... be adam madem yollarımız kesişmeyecekti, ne diye beklettin beni... uygun sıfatlar tabi ki forum kurallarına aykırıdır ;D
ben bu durumda şöyle yapıyorum, araba yavaşlayarak üstüme doğru gelince anlıyorum ki bu sinyal verme özürlü arkadaşım benim olduğum yola dönecek... ben de ağır ağır onun yolunu kesecek şekilde önüne çıkıyorum, yine ağııırrrr aağğıırrrr bir sağa bir sola sonra bi daha sağa bi daha sola derkeennn beni boşuna bekleten karşı tarafa daha güzel bir bekleme sürprizi yaşatıyorum :D

taiga' Alıntı:
bence de tek çare bu :D en azında 5 sene kaçacaksın istanbuldan. ne zaman metroyla evden işe gidebilecek hale geldiğinde, dönme vakti de geldi demektir istanbula ;)

Sisli yada aşırı yağışlı hava olmadığı takdirde bile sis lambalarını yakıp gidenler. Ki şehir içlerinde bile sis lambası yakan çok ..... var.

Patinaj çekilmeyecek yerde patinaj çekip gürültü kirliliği yapanlar.

Gereksiz yere korna çalanlar. (İzmit bir süre daha toplu taşımada minibüs ve otobüsleri kullanacak ve kornalarını çekecek :( )

Müziği sonuna kadar açanlar.

Düğün konvoylarının dat dırı datlarııı.. (düğün konvoycuları korna çalınca ellerine ne geçiyorsa)

sollandiginda,nasil olur da bi bayantarafindan sollanirim diye hirs yapip gececem de gececem diye kasan genelde sahin yada kartal a sahip suruculer...

şahin yada kartal kullananlara dikkat edin. bir polis aynen şöyle demişti "kullandığı araba kartalsa, hele beyaz kartalsa potansiyel suçluymuş gibi şüpheyle yaklaşırız" burada kastettiği sadece trafik suçu değildi, bilmem artık tam olarak neyi kastetti ;)

İşte aradığım konu...Hani derler ya tam kanayan yaraya parmak bastın..işte buda öle bişe... :smiley:

Bu konuda inanılmaz hassasım... uyuz +gıcık olduğum o kadar çok şey varki..Ben Trabzon'dayken neden insanlar ışıkları dikate almıyor ya da neden herkes kural ihlali yapıyor diyordum ama son günlerde gördüklerim bana bu olayın şehirle alakası olmadığını gösterdi...Ankara'dada durum felaket...Kimse trafik kurallarını takmıyor..Dün eve yetişmeye çalışırken geçiş hakkımı ihlal eden bi şoför(!) ben tam geçerken ışığı es geçti bide üstüne üstlük zeytinyağ moduna girdi...Özürdilemesi gerekirken tam tersini yapıp iftara yetişmeye çalıştığını 5 dk daha beklesem ne olurmuş şeklinde saçma bi o kadarda cahilce olan bi açıklama getirdi...bunun üzerine ben hiç bişe demeyip sadece adama acıyan gözlerle baktım...
İşte böyle trafikte daha nice şeylerle karşılaşıyoruz/karşılaşıcaz...Keşke herkes biraz daha otokontrollü olabilse.... :smiley:

* Bisikletlileri adamdan saymayanlar.
* Yeri geldiğinde geçiş üstünlüğü bana ait olmasına rağmen, kuralları bilmedikleri ya da anlamamazlıktan geldikleri için yoluma çıkanlar.
* Araç ya da bisiklet gelip gelmediğini kontrol etmeden araçlarının kapısını açan yada yola çıkmaya çalışan hıyarlar.

Kontrol etmeden değil özellikle ve mahsus yapan h.yarlar.. :-[

çevresindeki araç sürücülerinin yaptığı hatalara sinirlenirken; kendileri hata üstüne hata yapan, kuralları ihlal eden sürücüler...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR