Trafik Sigortası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mr_e Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,998

mr_e

Kamp I
Yer
istanbul
arkadaşlar allah izin verirse p.tesiye kadar bus alıcağım.aracın ruhsat örneği alttaki fotoğrafta.yalnız bu aracın trafik sigortası ne kadardır?

ruhsat.jpg

Etiketler
Ynt: Trafik Sigortası

mr_e' Alıntı:
arkadaşlar allah izin verirse p.tesiye kadar bus alıcağım.aracın ruhsat örneği alttaki fotoğrafta.yalnız bu aracın trafik sigortası ne kadardır?

Selam, Yeni bus ını gülegülekullan. Belki aşağıdaki link biraz fikir verebilir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45968.0

slm.elinizde ruhsat fotokopisi olduğuna göre trafik sigortacısından bir fiyat alabilirsiniz.hangi şehird eolduğunuzdan yaşınıza kadar trafik sigortasında etki ediyor.bunlarıda göz önünde bulundurmakta yarar var.

aldığım fiyatlar arası çok uçuk bilen varsa yardımcı olsun diycektim nedir bu fark diye?
3 firmadan aldım 725-440-650 gibi fiyat verdiler enteresan geldi.ayrıca karavanların ki 150-200 gibi hatırlıyordum geçen sene için.yanlış mı hatırlıyorum acaba?

mr_e' Alıntı:

plakanı verirsen bende şirketimden senin için bir rakam alabilirim.

teşekkürler arkadaşlar en düşük teklifi anadolu ve axa verdi 2sinden birine yaptırıcaz artık.hayırlı günler herkse

Merhaba;
Şuan Motokaravanlarda en uygun Ankara Sigorta'dan fiyat alabiliyoruz.Bu konuda yardımcı olmamı isteyenler aşağıdaki bilgilerimle bana ulaşabilirler.Ankara Sigorta'nın fiyat aralığı bu yıl 240TL-360TL arasında değişiyor.Fiyatlama yapabilmem için aşağıdaki mail adresime ruhsatınızın her iki sayfasını göndermeniz yeterli.
Saygılar
Buğra DARICI

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR