Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
umarım bu güzellikleri herkes görür her insanın bu huzuru yaşaması gerek... bir yaz, bunaltıcı sahil sıcağına, denize gitmeyinde, buraları görün derim her yaz Bodrum, Didim, Marmaris, Fethiye dolaşmaya gerek yok resmen yeniden doğacaksınız Ayder'de her keseye uygun konaklama imkanı var, oda olmadı alın çadırınızı, kurun yaylanın çimlerine... biz gittiğimizde çadırımız yoktu, çok çok üzüldük, çadırda kalsak çok daha iyi olacaktı...
İyide o dediğini sen yaptın mı? hani kavrun ve yukarı kavrun ? sen 5 km yukardaki piknik yerine kadar gitmişsin galiba orda n yukarda kavrun var ..motossikletle çıktık biz hanımla...ve ordanda (yukarı Kavrun) kaçkarlar'a deniz gölüne yürüdük...
evet abi, söylediler kavruna devam edecekmisiniz diye... biz devam etmek istedik, ancak 2 araçtık biz, diğer araç 4x4 değildi Golf'tü, ve aydere çıkarken arka difransiyelde bi ezilme gibi bi sorun oluştu, o araç çıkamayınca, bizde onları bırakmadıki gitmedik yani... ama orayı hatırlıyorum, 2005 senesinde galiba oraya gitmiştik...
Ben de gençlik spor il müdürlüğünün düzenlediği bir kampta kalmıştım trabzonda. Sultan murat yaylası. Zigana demişlerdi ilk başta ama sonra terör şüphesiyle değiştirdiler. Bulutların üstünde olmak müthiş bir şeydi. Karadeniz insanıyla,doğasıyla mutlaka görülmesi gereken bir yer. Trabzon havaalanında ki lütfen silahlarınızı bırakınız yazısının o kadar büyük yazılmış olması trabzona has bir şey olsa gerek)