Trabzon - Gümüşhane Gezisi (Temmuz - Ağustos 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DenizSea77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,675
Trabzon' da Boztepe ve Ganita'yı gündüz görebilmeyi isterdim. Ayasofya müzesini gezin ve kesinlikle kahvaltı yapın harika kahvaltı servisleri var. Trabzonspor müzesini gezin yanındaki bordo mavi barda keyif yapın. Meşhur Ayder yaylasına , Çoşandereye ve Atatürk Köşkü müzesine gidemedim. Ama Hamsiköyde sütlaç yedim buz gibiydi ama tadı güzeldi. Gümüşhane memleketim diye söylemiyorum ama vazgeçilmezim oldu artık başka başka güzellikler görebiliyorum. Burda sabah uyanmak doğanın çizdiği şekillere hayran kalarak zamanı geçirmek şanslı olduğumu düşünüyorum. İyi seyirler sizlere umarım beğenir ve gezip görme şansını yakalarsınız.

Etiketler
Ynt: Trabzon - Gümüşhane Gezisi (Temmuz - Ağustos 2008)

Deniz hocam, bu güzel yerleri böylesine güzel fotoğraflarla bizlere sunduğunuz için teşekkür ederim...Sizin sayenizde görmüş olduk...

Deniz hanım, bende yaz başında oralardaydım, sayenizde tekrar gitmiş gibi oldum, paylaşım için teşekkürler

Hemşeriymişiz :smiley: Bizim yaylamız Kadırga, Torul'a yarım saat. Güzel gezmişsiniz, köfteyi de güzel yerde yemişsiniz :smiley: Bir daha ki sefere Mavi Kıyı'yı da deneyin derim ;)

Murat Bey , Mesut Bey , Sedat Bey asıl ben teşekkür ederim.:smiley: Bu sitede bulunmaktan keyif alıyorum ve paylaşmakta benim için büyük mutluluk, karadeniz ile ilgili sadece üzüldüğüm bir nokta var bu yerlere zarar gelmesin istiyorum, doğallığı bozulmasın. Arkadşalara sorayım niçin mavi kıyıya getirmemişler beni :smiley::smiley::smiley: zaten bir kaç yeri görme şansım olmadı bir daha ki sefere hem göremediğim yerleri hem de Mavi Kıyıya mutlaka gidicem .:smiley:

Mavi Kıyı fotoğrafları varsa ekleyebilir misiniz ? Aslına bakarsanız zaman olmadığı için ve tatile çıktığım arkadaşı Katü hastanesine götürmekten ( bu arada KATÜ hastanesinin iyi ve gelişmemiş olduğunu burdan söylemek istiyorum neden mi? Hiç bir hastanenin acil servisinde kola içilip çekirdek yenmez ) körfezin ayrı bir havası var tadına tam varamadım bir kez daha gitmek isterdim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR