Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,059

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
ulen tolga arabaya takacak ne kaldıki ,yoksa sökmeyemi başladı can sıkıntısından :D

yok abı taktıklarını tamir etme evresine geçiş yaptı ;D

bu hafta biz bir şnorkel yapıcaz şnorkel görüceksiniz ;D ;D ;D eski moda 80 lerden kalma şnorkellerinizi çöpe atın ;D ;D ;D

Burak kardeşim yakışmış,darısı vinç in başına.
İyi günlerde kullan.Bu arada resimler ne durumda.
Bülent abiden ses gelmedi mi daha

şöyle söyledi
"bir sefere bir şey demem,birdaha da gelmem "

cihanülker' Alıntı:
yeni vx 200 lerdede var senin yapmayı düşündüğün snorkelden ceanimmm

buna benzer gidiyor yapacağımız ama ağzı arkaya bakıyor biraz daha arazın üstüne yürüyor
[attachment=1]

129_0604_11_z+april_2006_4x4_products+snorkel.jpg

Sağol Altan abi, valla gayet güzel hele bu fiyata, şimdilik bir problem yok.

altay41' Alıntı:
O snorkelden bende aldım, hatta taktım, ahanda resmi

Burak hayirli olsun,ben daha takmadim ve de gormedim,nasil memnunmusun snorkelden

Cihan yukardan biraz kısa gibi geldi banada ama iyi oldu. Sinyali falan değiştirmeye gerek kalmadı. Sadece antene denk geldi. Bunu kurtarmak içinde ufak bir maymunluk yaptık ama iyi oldu, antende çalışıyor. Ben beğendim yani. Birde yurtdışından farklı bir kafa sipariş ettim, gelince deneyeceğim, bakalım uyacak mı?
cihanülker' Alıntı:
burak valla iyimiş ,ama safariden farklı gözüküyor ,sinyal yerini kaydırmadınızmı boyu kısa gibi geldi resimde bana

Sağol Ömer abi, haftasonu da vinci halledeceğim inşallah.

Resimler çok fazla bi ara seçip halledicem. Bülent abiyi sabah aradım, bidaha ne zaman gidicez dedi ;D

Bu arada herşey için tekrar teşekkürler, çok keyifli bir haftasonuydu.

vadili' Alıntı:
Burak kardeşim yakışmış,darısı vinç in başına.
İyi günlerde kullan.Bu arada resimler ne durumda.
Bülent abiden ses gelmedi mi daha

şöyle söyledi
"bir sefere bir şey demem,birdaha da gelmem "

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

SON KONULAR

Geri