Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 677,386
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Güzel bir yemekti herşey için teşekkürler dostlarım..

koşuyolu.jpg

Etiketler

Arkadaşlar bu link'teki aracın önceki sahibini hatırlıyamadım.Kimindi acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-land-cruiser-vx-100-cok-temiz/detay

becasse' Alıntı:
Arkadaşlar bu link'teki aracın önceki sahibini hatırlıyamadım.Kimindi acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-land-cruiser-vx-100-cok-temiz/detay
Altan abinin araçtı bu

hepinize çok teşekkürler, toyotacılığımı garantiye almak için toyota aldım koydum kapıya önce, şimdi ne istersem alabilirim ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Bir toyota sattım ama hemen bir yenisini aldım 1.3 sol, 90 hp otomatik ;D ;D ;D çok keyifli bir araba , şehir içi arabası düşünen ve ufak olması sorun olmayanlara kesinlikle tavsiye ederim, çok seri, çok eğlenceli ;D ;D ;D şimdi 2. toyota ya bakıyorum 8)

[attachment=1]

hayırlı olsun birader.pek severim ben yarisi.

yanlız şu imzandaki ben her yere gidebilirim falan olaylarını kaldır artık. ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Bir toyota sattım ama hemen bir yenisini aldım 1.3 sol, 90 hp otomatik ;D ;D ;D çok keyifli bir araba , şehir içi arabası düşünen ve ufak olması sorun olmayanlara kesinlikle tavsiye ederim, çok seri, çok eğlenceli ;D ;D ;D şimdi 2. toyota ya bakıyorum 8)

[attachment=1]

Hayırlı olsun Kürşad bu ne hız :smiley: ;) :D 8)
Biz alıp satana kadar senesi geçiyor bu landlarla, toyotaları ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
hayırlı olsun birader.pek severim ben yarisi.

yanlız şu imzandaki ben her yere gidebilirim falan olaylarını kaldır artık. ;D ;D

niye arkadaşlarımdan araba alır heryere giderim ;D ;D ;D

yaris bu fiyat ve bu kasaya göre beklediğimin çok üstünde bir araba çıktı, kayınvalidemde vardı 1.3 onu emanet aldım 2-3 gün ben corolla bakıyordum. Sonra arabayı o kadar sevdimki grdim sahibindene ilk buldugum düzgün arabayı aldım. Ben daha önce corolla dizel kullanmıştım, istanbul gibi sıkışık trafik , park yeri sorunu bol olan bir şehirde bence alınabilecek en iyi ufak araç, 1.4 dizel corolladan kesinlikle daha seri bir araç bayıldım oyuncak gibi geziyorum ordan oraya makaslayarak. Ama hala kendimi 80 de sanıyorum herkes yol veriyordu, birisi tepeme çıkmaz inşallah ;D ;D ;D

25 krş yakıyor şehir içi trafikde ;D

kurşat kullandigin aracin onunde toyota armasi var diye gazabimdan kacabilecegini zannetmiyosun dimi donsozsun oglmm

bu arada arkamdan iyi kaynatmişsiniz faruk abim hariç hepinize tebrik koyuyorum. mahalle şeyleri sizi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR