Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 677,386

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Çaglar,
şu alta ekledigin hareketli toyota jipini bayılıyorum ya..

ben de eklemek istiyorum..başaramadım ya..

nasıl yapılıyor ;D

resim gif formatli.once bir resim paylasim sitesine yuklemek gerekiyor.oranin linkinide profil ayarlarinda imza bolumune yapistirmak lazim.

ayrica motor nosu olayini yeni gordum.cok kotu ve sapa biryerde bizim motor nosu.gormek okumak cok zor.

selamlar

Günaydın Arkadaşlar..

Güzel pırıl pırıl bir haftaya merhaba diyelim...

Yeni bir toyota alana kadar artık toyotam yok, arabamı sattım bir kaç saat önce :(

bakınıyorum yeni kaşıntılara :smiley:

bekliyodum senden böyle bir hareket.hayırlısı olsun bakalım.

kime sattın ,kaça sattın.

bulurum ben sana burda özel harekat çıkması defender.

Kürşat,

alana hayırlı olsun diyelim o zaman.İnşallah gönlünden geçen aracı alırsın..

Çok ani oldu galiba..Şimdi L.R ciler sataşmaya başlayacaklardır.. ;D

abi yapma be etme be hönk diye kalakaldım yemin ediyorum..bu camiada senin toyota efsaneydi be abi bakıyoduk avunuyoduk ne yaptın be abi...üzüldüm :'( :'(

herkese söylüyodum cevremde bu arac benim olcak diye bi kac seneye :-\sanada daha önce söylemişdim abi sen bana satmam bunu demişdin... :-\ :'( hayırlısı olsun ne diyelim abi

Tempus' Alıntı:
Yeni bir toyota alana kadar artık toyotam yok, arabamı sattım bir kaç saat önce :(

bakınıyorum yeni kaşıntılara :smiley:

Hayırlısı olsun Kürşat... Sana ayarlayalım hemen bir defender... :D :D

bizim burda ucuz ..alıcı ödemeli kargolu yollarım ben kürşatıma. ;D

18594186m8i.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR