Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,939

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

discovery-V8' Alıntı:
Sedat İncekte her tür engel var , hele bugün bir yer keşfettim ki muhteşem ama en az iki vinç şart , parkur 6-7 metre derinde yanları düz duvar içi balçık 38 leri takar takmaz oradayım , AT lerle yemez ;D ;D

nerdeymiş acaba burası denesekmi ??? ??? ??? ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: kaşıntım tuttu yinede ama ufuk abisiz hiç olmaz ;D ;D ;D ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hep derim,fizik kuralları çalışır. :smiley:
Ne olursa olsun,kilit, 3M/T ;D ne olursa...
Bir yerden sonra ıh ıh,fizik kurallarını alt etmek imkansız oluyor.
Ama şu gerçek,ne kadar donanım o kadar köfte ;D

Vaay, Erkan...

Arazide, beyin gücünün motor gücü ve iman gücü kadar lazım olduğunu vurgulayan güzel bir mesaj olmuş bu :smiley:

SDC' Alıntı:
Vaay, Erkan...

Arazide, beyin gücünün motor gücü ve iman gücü kadar lazım olduğunu vurgulayan güzel bir mesaj olmuş bu :smiley:

sevtapçım genelde akşam kamptan sonra ,beyin çalışmadığı için malum sebeblerden dolayı ,erkanın beyin gücü teorisi kısmı iş yapmaz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
sevtapçım genelde akşam kamptan sonra ,beyin çalışmadığı için malum sebeblerden dolayı ,erkanın beyin gücü teorisi kısmı iş yapmaz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Değil mi ama, o saatten sonra araca teslim ;D ;D

Zaten beyin gücü, Erkan'ın "fizik kuralları çalışır" cümlesini algılamak için lazımdı ;)

cihanülker' Alıntı:
nerdeymiş acaba burası denesekmi ??? ??? ??? ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: kaşıntım tuttu yinede ama ufuk abisiz hiç olmaz ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Birazdan gelir benim videolar Ordaydim :smiley: :smiley: :smiley:

Masayida kurduk redbul votka ufakdan cig kofte filan ;D ;D ;D

bizi ekip masa kurmaca :mad:

yavuzunda alacağı olsun bize 0,30 cc.ballantines, kendinize full sistem ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR