Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,792
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Hep hama hep hamam nereye kadar be abicim bikiyor bir yerden sonra adam çok şekilli bir hamam olmali;)
Çaglar zaten hepimizi aşmiştir :smiley:

Gezi işini duşun şimdiden tarih belirliyelim gitmeden ok?

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Hep hama hep hamam nereye kadar be abicim bikiyor bir yerden sonra adam çok şekilli bir hamam olmali;)
Çaglar zaten hepimizi aşmiştir :smiley:

Gezi işini duşun şimdiden tarih belirliyelim gitmeden ok?

daha haziran başına kadar buralardayım ,gitmeden sağlam bir cumartesi pazar kampı yapacağız , veda partisi niyetinde ,ortada bir yerde yaparız büyük ihtimal , bolu tarafları olur :D

cihanülker' Alıntı:
daha haziran başına kadar buralardayım ,gitmeden sağlam bir cumartesi pazar kampı yapacağız , veda partisi niyetinde ,ortada bir yerde yaparız büyük ihtimal , bolu tarafları olur :D

Cihancım hayırlısı olsunda veda ne demek kardeşim şuna toplanacağız de.....neresi olursa olsun tarih ver... ;)

Bakkan' Alıntı:
Antalya zaten hareketli ve keyifliydi, şimdi sen gidince iyice canlanacak.
Ne gezersiniz siz yaaa. İnsanın canı çekiyo feci şekilde. :'(

Antalya zaten kopmuştu,şimdi iyice kopucak ;D

RedlinE' Alıntı:
millere yatirim yapmaya başliyalim peluşum.

Hiç sorma,zaten Antalya dan çok fena baskı yiyorum buraya gel diye. :D
Birde üstüne resimleri felan mesaj atıyolar akşam vakti,ben iyice çıldırıyorum evde :D
Kurtuluşun başka yolu yok,bütün takım göç yapıcaz artık,ben dayanamıyorum ;D

RedlinE' Alıntı:
o kim lam
iyi bişeymi dedin kotu birşey mi?

:D Yaw,hatırlasana soğucak daki ilk gecede deniz de vardı,eniştenin yanında,hatta bütün yol birlikte gittik ya.
deniz yaw,işte bizim deniz,sünnet gölündede vardı,hatırladınmı :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Sana kolay ha burdan oraya kargolamışın ha ordan buraya ben nasıl gıdıcem.

Sen yeterki gel yoldaş,yoldaş olur bakarız birbirimize :D
Noolcak,şunun şurasında silah arkadaşıyız yani :D :D

Ha ok ya su sporlari deniz deyince sahis olarak dusunmedim bende
ruskici deniz desene kardeşim:smiley:

yok olmaz deniz bana uymaz abicim.
olanlari silmek için nasil çaliştigimi biliyosun. Uyıyan devi uyandirir sonra yok abicim bana gidelim gelelim çamurlanalim yiyelim içelim biri lazim.

RedlinE' Alıntı:
yok olmaz deniz bana uymaz abicim.
olanlari silmek için nasil çaliştigimi biliyosun. Uyıyan devi uyandirir sonra yok abicim bana gidelim gelelim çamurlanalim yiyelim içelim biri lazim.

Senin ilacını biliyorum ben :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR