Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,767
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

THE FARUK' Alıntı:
Selam arkadaşlar..

Sevgili Faruk kardeşim,

Geldin bizlere birlikte olmanın mutluluğunu yaşattın çok teşekkür ederim :smiley: umarım en yakın zaman da Antalya ya da buluşuruz.

Etiketler

Mustafa Abi, artık VX 100 ile gelirsin, konforlu konforlu ;D

MKG' Alıntı:
Sevgili Faruk kardeşim,

Geldin bizlere birlikte olmanın mutluluğunu yaşattın çok teşekkür ederim :smiley: umarım en yakın zaman da Antalya ya da buluşuruz.

aozturk' Alıntı:
hayırlı bir habermi var :D
Sevgili Ahmet kardeşim 2000 model VX 100 aldım, gelecek hafta Cİhanın arabanın bir ikizi olacak ;D ;D Ciahn bir hafta da VX 100 bitirdi bana iş bırakmadı :smiley:

MKG' Alıntı:
Sevgili Ahmet kardeşim 2000 model VX 100 aldım, gelecek hafta Cİhanın arabanın bir ikizi olacak ;D ;D Ciahn bir hafta da VX 100 bitirdi bana iş bırakmadı :smiley:

Vallahi çok sevindim böyle bir araç böyle bir üstadın eline düşünce keyfine doyum olmaz . Gülegüle kullan , hayırlı olsun , artık bir İstanbul yolu yapar ve bizi sevindirirsin umarım ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ahmetçim benim arabaya küçük kardeş geldi ,bomba gibi bir vx 100 daha geliyor , sıkı durun :D

yahu Cihancım şu işin tadına vara vara ilerlemek istiyorum kardeşim 40 vardı ,60 aldım ,sıra 80 de diye plan yapıyordum zorla 100 'e atlatmayın şimdi ya Allahhh Allah.. :D :D :D

aozturk' Alıntı:
Vallahi çok sevindim böyle bir araç böyle bir üstadın eline düşünce keyfine doyum olmaz . Gülegüle kullan , hayırlı olsun , artık bir İstanbul yolu yapar ve bizi sevindirirsin umarım ;D ;D

Ahmet kardeşim çok teşekkür ederim, ilk fırsatta buluşacağız :smiley:

MKG' Alıntı:
Sevgili Faruk kardeşim,

Mustafa abicim o mutluluk bana ait..
Yeni aldığın makam aracınla hiç yorulmadan antalya ya geliceğine eminim..Yanlız dikkat abi o araba adamı uyutur yolda.. ;D

Faruk...Cihan.... kafa kafaya vermiş ;D

DSC01774.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR