Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,440

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

bak cem FJ 40 almak için herşey satılır, herşey
ama 100 almak için hiç bir sey satılmaz
bak sana atasözü

cem bizim bizim diffransiyeller 9,5 inç genişliğindeymiş, yani arazi araclarındaki enbüyük diff lerden biri, ve standart 37/7 yani 4.11 oranında ben 37/9 yani 5.29 yani çok kısa oaranlı ayna ve mahrutiyi değiştiriyorum, üstüne rancho 9000 serisi 4 amortisör , skyjacker7000 nitro direksiyon amortisörü, bide üstüne 37x13x15 swamper bogger, arkada detroit, önde arb locker işlem tamam

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
cem bizim bizim diffransiyeller 9,5 inç genişliğindeymiş, yani arazi araclarındaki enbüyük diff lerden biri, ve standart 37/7 yani 4.11 oranında ben 37/9 yani 5.29 yani çok kısa oaranlı ayna ve mahrutiyi değiştiriyorum, üstüne rancho 9000 serisi 4 amortisör , skyjacker7000 nitro direksiyon amortisörü, bide üstüne 37x13x15 swamper bogger, arkada detroit, önde arb locker işlem tamam

sonrada Ekim / Mart ayları Belgrad nöbetçi devriye aman dikkat et üzerimizden geçme Heytem :D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:

abi buyuksun ne dıyeyım super valla bende soyle dusunmustum makasları ıptal edıp unımog yayları takacaktım öyle bır projem vardı ama dur bakarım satılmazsa yapabılırım

XXSİLVERADOXX' Alıntı:

Heytem 37" için ilave bir yükseltme yapmana gerek kalıyormu, yoksa daha önce yaptığın 4" yetecekmi?

Cem senin araç 1982 ve sahibinden.com da arazi araçları kategorisinde ilan verebilmişsin.
Adamlar benim ilanı klasik arazi araçları katogorisine kaydırmıştı. Hemde katogori ana sayfaya çıkmak için para verdiğimde ;D
Sakın ilanına doping alma, çünkü klasik arazi araçları sayfasında kimse FJ40 bakmıyor.
Bende şimdi tekrar deniyorum arazi araçları katogorisinde ilan vermeyi, bakalım olacakmı.

hsbasar' Alıntı:
Cem senin araç 1982 ve sahibinden.com da arazi araçları kategorisinde ilan verebilmişsin.
Adamlar benim ilanı klasik arazi araçları katogorisine kaydırmıştı. Hemde katogori ana sayfaya çıkmak için para verdiğimde ;D
Sakın ilanına doping alma, çünkü klasik arazi araçları sayfasında kimse FJ40 bakmıyor.
Bende şimdi tekrar deniyorum arazi araçları katogorisinde ilan vermeyi, bakalım olacakmı.

bende doping aldım hemde sahıbınden com açılıs sayfasına ama problem yok arazı araclarında cıkıyor 179 tl verdım

cemtascioglu' Alıntı:
dursun ozaman ya ekmek ıstemıyor su ıstemıyor zaten bır yanım satma dıye beynımı yıyıyordu

Cem daha önce bir çok arabam oldu, aldım sattım ama sadece FJ40 a satış kararı almakta çok zorlandım.
Senin işin daha zor ERA 54 ü sattınmı bir daha bulamazsın aynısını.

cemtascioglu' Alıntı:
bende doping aldım hemde sahıbınden com açılıs sayfasına ama problem yok arazı araclarında cıkıyor 179 tl verdım

Beni çok uğraştırmışlardı. Belki onlarca e-posta gönderdim, hepsinede cevap yazdılar.
Ama bir türlü ilanı geri taşımaya ikna edemedim adamları. Fj40 ların yarısı bir tarafta yarısı diğer tarafta kaldı. Sadece ilanına 1986 yazanlar kalmıştı arazi araçları bölümünde, hepimiz biliyoruzki 1986 da üretim yok.
LC leride bölmüş oldular böylelikle. Belkide yanlışlarını anladılar, zaten fiyatlarıda indirmişler. Hatta 1 haftaya 1 hafta hediye kampanyası yapmışlar.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:

Ayna mahruti'yi ne marka alıyorsunuz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR