XXSİLVERADOXX
kzj 70 fj40
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
yaw 40 satılırmı, ben 40 topluyorum yine cem satıyor
yaw 40 satılırmı, ben 40 topluyorum yine cem satıyor
ya ne yapayım hanım sevemedı benden yana problem yokta vx100 lazım gelçi zor satılır ya bu arabalar dur bakalım cıkar bır meraklısıhsbasar' Alıntı:Ne oluyor sitemizin FJ40 sahiplerine. ;D
Hayılısı olsun kardeş
XXSİLVERADOXX' Alıntı:yaw 40 satılırmı, ben 40 topluyorum yine cem satıyor
XXSİLVERADOXX' Alıntı:cem bizim bizim diffransiyeller 9,5 inç genişliğindeymiş, yani arazi araclarındaki enbüyük diff lerden biri, ve standart 37/7 yani 4.11 oranında ben 37/9 yani 5.29 yani çok kısa oaranlı ayna ve mahrutiyi değiştiriyorum, üstüne rancho 9000 serisi 4 amortisör , skyjacker7000 nitro direksiyon amortisörü, bide üstüne 37x13x15 swamper bogger, arkada detroit, önde arb locker işlem tamam
XXSİLVERADOXX' Alıntı:cem bizim bizim diffransiyeller 9,5 inç genişliğindeymiş, yani arazi araclarındaki enbüyük diff lerden biri, ve standart 37/7 yani 4.11 oranında ben 37/9 yani 5.29 yani çok kısa oaranlı ayna ve mahrutiyi değiştiriyorum, üstüne rancho 9000 serisi 4 amortisör , skyjacker7000 nitro direksiyon amortisörü, bide üstüne 37x13x15 swamper bogger, arkada detroit, önde arb locker işlem tamam
XXSİLVERADOXX' Alıntı:bak cem FJ 40 almak için herşey satılır, herşey
ama 100 almak için hiç bir sey satılmaz
bak sana atasözü
hsbasar' Alıntı:Cem senin araç 1982 ve sahibinden.com da arazi araçları kategorisinde ilan verebilmişsin.
Adamlar benim ilanı klasik arazi araçları katogorisine kaydırmıştı. Hemde katogori ana sayfaya çıkmak için para verdiğimde ;D
Sakın ilanına doping alma, çünkü klasik arazi araçları sayfasında kimse FJ40 bakmıyor.
Bende şimdi tekrar deniyorum arazi araçları katogorisinde ilan vermeyi, bakalım olacakmı.
cemtascioglu' Alıntı:dursun ozaman ya ekmek ıstemıyor su ıstemıyor zaten bır yanım satma dıye beynımı yıyıyordu
cemtascioglu' Alıntı:bende doping aldım hemde sahıbınden com açılıs sayfasına ama problem yok arazı araclarında cıkıyor 179 tl verdım