Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 680,409
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar, anladığım kadarıyla Bolu gezisi var,biz bi süredir muhabbetleri kaçırdık.Hangi sayfada acaba gezi ile ilgili bilgiler?

Etiketler

arkadaşlar 80 kasası olanlar için şunu kaçırmayın derim

türkiye krgo fiyatı 35 dolar.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1991-98-FZJ80-Altimeter-Compass-Sunroof-control-Light_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem4cedbbe63cQQitemZ330406028860QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

arkadaslar hani su milli emlaktan satılık bir LC vardi ya 98 model, bugun ogrendim, 12,000 liradan acikarttırmaya cikmis, ve sıkı durun 31,000TL' ye satılmıs... yuh diyorum... izmirde birileri almis benim de toyotacı oldugu bildikleri icin arkadasim haber verdi... cok pahaliya gitmis... ve galiba da motorda bir sorun varmis...

serkan hocam yeni üye bir arkadaş varya toyota bölümünde sanıyorum o aldı..motor yapılacak diyordu çünkü..

ayrıca o aracın motorun yarısıda yoktu..pahalı proje.

aynı araçtan bahsediyorsak mal budur.

motorun üstü yok.
jantları götürmüşler
orjinal vinç olması lazım göremedim,onuda götürmüşlerdir.
dizel manuel , 4,2 turbodizel.

10-15 lira sırf motoru yer.

20934488cha.jpg

209344886j9.jpg

tam olarak bilmiyorum ama guya makam arabası olarak kullanılmıs ama moturunda cok buyuk sorun var dedi arkadasim hatta beni aramislar sormak icin ama ben dersteydim gec haberim oldu... bu arac mi bilmiyorum... sana hak veriyorum pahali bir proje...

Arkadaslar merhaba,
bu aracin ihalesi icin ben de ankaradaydim,arkadas girdi ihaleye,30600 verdik,31600 e aldi adamlar.
aracta dif. kilitleri yok herseyden once,camlar manuel,motor da turbo degil,sunroof yok,motor ust kapak catlak,yatak sarmis,caglar in dedigi gibi 15.000 en az masarafi var.

Burayi yenı gordum ya abıcım nasıl o fıyat verdınız alan arkadas nasıl o fıyata aldı arac bos bom bos hakana yerlı bır araba parası verecek alan arkadaş yazık gunah

erkan 12,000 den baslamis 31,600 de sona ermis... gormemisler mi araci ihaleye girmeden... sahibinden.com da 35,000 e inen ne araclar var pazarlık edersen, iste ben o kadara aldim neredeyse...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR