Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,576

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
ÖNEMLİ.........
benim araç tam sicak vermiyor bu konuda bir sikintisimi var bu araçlarin bayramikide öyleymiş ne yapmak lazim

Mücahit hocam,
kalorifer hızı nasıl,
3.- 4. kademede çok hızlı ve güçlü üflüyor mu?

Selamlar...

Eyvallah yavuz abıcım ama benım araçda normalden fazla teferruat var. o ustekı gosterge varya yol bılgısayarı aslında bır kac yerden bılgı alıyor ayrıca cıhaz çok profosyonel aşırı kablo var. bızı asar abıcım.
bugun gıttım onden hortumları sokturdum bastım 150 bar cok az bır pıslık aktı su gırdıgı gıbı cıkıyor. hortumlar ateş gıbı radyotore el degmıyor normalde ben muslukdan suphelenmeye basladım aslında gercı cıkısta su sıcak dedı usta ama su basınca dahada sogudu sankı yarın ona bakacagım belkı dırek yaparım.
kafama takılan attakı kalarıferde tam ısıtmıyor. seytan dıyo tak webostoyu

RedlinE' Alıntı:
Eyvallah yavuz abıcım ama benım araçda normalden fazla teferruat var. o ustekı gosterge varya yol bılgısayarı aslında bır kac yerden bılgı alıyor ayrıca cıhaz çok profosyonel aşırı kablo var. bızı asar abıcım.
bugun gıttım onden hortumları sokturdum bastım 150 bar cok az bır pıslık aktı su gırdıgı gıbı cıkıyor. hortumlar ateş gıbı radyotore el degmıyor normalde ben muslukdan suphelenmeye basladım aslında gercı cıkısta su sıcak dedı usta ama su basınca dahada sogudu sankı yarın ona bakacagım belkı dırek yaparım.
kafama takılan attakı kalarıferde tam ısıtmıyor. seytan dıyo tak webostoyu

Mücahit selam kardeşim..
yeni aldığım araç 80 biliyosun 91 model karbüratörlü bir tekleme var ilk çalıştığında sonra düzeliyo ama ısınınca bir yorum yap kardeşim.

ah be abıcım ne alırsın onu o motorlar pek tutulmuyor. Lc nın 4.0 hakkında pek bılgı sahıbı degılım ama oncekı tecrubelerıme dayanarak sıcak su gırısını kontrol et dıyebılırım. koymadın resımlerını sunun bu arada

RedlinE' Alıntı:
ah be abıcım ne alırsın onu o motorlar pek tutulmuyor. Lc nın 4.0 hakkında pek bılgı sahıbı degılım ama oncekı tecrubelerıme dayanarak sıcak su gırısını kontrol et dıyebılırım. koymadın resımlerını sunun bu arada

Ciddi planlarım var onun için canım benim motor sorun değil atarız başka bir tane ..yarın çekeyim canavarın resimlarini..antalya etkinliği çok yordu beni fırsatım olmadı..

zaten emınım aracı baştan yaratacagına çitayi çok yukarlara çıkarmada zamanla bızde yetısebılelim

Birde 35 maxsıs taktım pabuçlarına banamısın demedi .. ;D
Çamurluklara dodikte lazım şimdi te crübelerinden faydalandır beni kardeşim..

dodık için elinde kalip olan birini ben bilmiyorum. en azindan ist de yok. ama hakandan birseyler çikabilir. istersen cıhan abi bir devreye girsin istersen
35 leri taktin da onler dana 44 kurtaracakmi biz çok hesabını yaptik katolokta 33 den sonrası sorun otomatik videsse dahada sorun.

Hata yapılabilir ama önemli olan onu düzeltmek ve aracının arkasında durmaktır. Tüm dürüstlüğünle hatayı kabullenip milyonlarca aracı geri çağırmak her babayiğidin harcı değil bence.

RedlinE' Alıntı:
dodık için elinde kalip olan birini ben bilmiyorum. en azindan ist de yok. ama hakandan birseyler çikabilir. istersen cıhan abi bir devreye girsin istersen
35 leri taktin da onler dana 44 kurtaracakmi biz çok hesabını yaptik katolokta 33 den sonrası sorun otomatik videsse dahada sorun.

Mücahitcan benim 80 düz vites 35 lastik leblebi gibi kaldı..Dodik meselesini birde cihan kardeşime açayım..

Bakkan' Alıntı:
Hata yapılabilir ama önemli olan onu düzeltmek ve aracının arkasında durmaktır. Tüm dürüstlüğünle hatayı kabullenip milyonlarca aracı geri çağırmak her babayiğidin harcı değil bence.

İşte profesyonellik burada yatıyo burakcım..böyle bir zihniyet hiçbir zaman kaybetmez..olumsuz gözüken sorunu bile olumlu bir reklama dönüştürüp o markaya güveni aşılıyolar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR