RedlinE' Alıntı:ÖNEMLİ.........
benim araç tam sicak vermiyor bu konuda bir sikintisimi var bu araçlarin bayramikide öyleymiş ne yapmak lazim
RedlinE' Alıntı:Eyvallah yavuz abıcım ama benım araçda normalden fazla teferruat var. o ustekı gosterge varya yol bılgısayarı aslında bır kac yerden bılgı alıyor ayrıca cıhaz çok profosyonel aşırı kablo var. bızı asar abıcım.
bugun gıttım onden hortumları sokturdum bastım 150 bar cok az bır pıslık aktı su gırdıgı gıbı cıkıyor. hortumlar ateş gıbı radyotore el degmıyor normalde ben muslukdan suphelenmeye basladım aslında gercı cıkısta su sıcak dedı usta ama su basınca dahada sogudu sankı yarın ona bakacagım belkı dırek yaparım.
kafama takılan attakı kalarıferde tam ısıtmıyor. seytan dıyo tak webostoyu
RedlinE' Alıntı:ah be abıcım ne alırsın onu o motorlar pek tutulmuyor. Lc nın 4.0 hakkında pek bılgı sahıbı degılım ama oncekı tecrubelerıme dayanarak sıcak su gırısını kontrol et dıyebılırım. koymadın resımlerını sunun bu arada
RedlinE' Alıntı:dodık için elinde kalip olan birini ben bilmiyorum. en azindan ist de yok. ama hakandan birseyler çikabilir. istersen cıhan abi bir devreye girsin istersen
35 leri taktin da onler dana 44 kurtaracakmi biz çok hesabını yaptik katolokta 33 den sonrası sorun otomatik videsse dahada sorun.
Bakkan' Alıntı:Hata yapılabilir ama önemli olan onu düzeltmek ve aracının arkasında durmaktır. Tüm dürüstlüğünle hatayı kabullenip milyonlarca aracı geri çağırmak her babayiğidin harcı değil bence.
bsayil' Alıntı:herkese iyi akşamlarrr