bsayil' Alıntı:biz erkan abiyle tekrar düşündükde dakarda kesmiyebilir
THE FARUK' Alıntı:Ahmat abi bu gün erkan,cem,duran antalya ya intikal olmuşlar hepbirlikte ocakbaşı restourant da fikir alışverişinde bulunduk abi..
Sonuç olarak baktık ki ofroad matah birşey değilmiş abi.. ???
karar verdik önümüzdeki yıl dakar a katılıcaz.. ;D ;D ;D
THE FARUK' Alıntı:Antof & gezenbilir etkinliğinde bizleri yanlız bırakmayan dostlara çok teşekkür ederim..
bir eksiğimiz olduysa eğer bağışlasınlar...
gelemeyen arkadaşlarım için gerçektem çok üzgünüm ..
Buradan cihan ve barbaros kardeşime bu etkinlikte değerli destekleri içinde teşekkür ediyorum..
Heğiniz sevgiyle kalın..Faruk KAYHAN
faruk abicim teşekkürler ama bizler sadece keyfiniçıkardıkTHE FARUK' Alıntı:Antof & gezenbilir etkinliğinde bizleri yanlız bırakmayan dostlara çok teşekkür ederim..
bir eksiğimiz olduysa eğer bağışlasınlar...
gelemeyen arkadaşlarım için gerçektem çok üzgünüm ..
Buradan cihan ve barbaros kardeşime bu etkinlikte değerli destekleri içinde teşekkür ediyorum..
Heğiniz sevgiyle kalın..Faruk KAYHAN
pandipieri' Alıntı:Sayın Faruk Abim ve Ahmet dostum...Bu gezi icin isim gozetmeksizin tum ANTOFF ekibine en icten tesekkurlerimi sunuyorum. Hepiniz muhtesemdiniz... Hersey muhtesemdi... Ayrica gezenbilir ekibi muhtesemdi daha once sadece yazilari paylastigimiz dostlarimizla yasami paylastik, gokyuzunu paylastik... ANTOFF gercekten cok yoruldu, cok caba sarfetti ama bence degdi gelmis gecmis en etkili off-road organizasyonu oldugunu dusunuyorum, kar vardı, camur vardı, kum vardı (ki ben battım) deniz vardı, gunes vardi, dostluk vardı e daha ne olsun...emegi gecen herkese tekrar tesekkurler...
RedlinE' Alıntı:hoş geldiniz beyler