Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,272

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
valla gelin bir gece kalın ,akşam şömine başı balık rakı ,yanında gitar ve müzik hazır ,haydi faruk abiyide kap gel ,ahmet ustayıda al ,yarın öğlen çıkın akşam muhabbeti çeviririz sabah dönersiniz valla bomba olur yerse tabiiii
valla bana yer gerisi ??????

ah be barbaros, ah be faruk abi, nebilim cihan akşam izin falan alamaz diye direk yazmıyorum , yarın akşam bi pansuman yapalım diyorum

Faruk abi izin almadanda gelir benim izin almam lazım ama hallederiz gibi ;D ;D ;D ;D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
ah be barbaros, ah be faruk abi, nebilim cihan akşam izin falan alamaz diye direk yazmıyorum , yarın akşam bi pansuman yapalım diyorum
sende inceden veriyorsun gazı heytem abiiiiiiii ;D ;D ;D ;D

şarkıdada dediği gibi bir gece ansızın gelebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allah allah gezenbilir maço grubu içinde kalmışız biz yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ;D ;D ;D ;D

mücahit nerde be abi,yarın bakcaz inşallah
bu arada bu araclar fj75 değil, bunlar fzj78 pikap değil
ilgimi çeken motoru ve yürüyeni,ilgimi çekmeyende uzun oluşu

cihanülker' Alıntı:
farukkkk abiii nereye gittin yavvv ,yengeden izinmi alıyorsunnnn hallaaaaaaa ,bekliyoruz ona göre hazırlık yapacağız

Cihan zorla misafir moduna girmiş hissettim kendimi yaaa.. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR