valla bana yer gerisi ??????cihanülker' Alıntı:valla gelin bir gece kalın ,akşam şömine başı balık rakı ,yanında gitar ve müzik hazır ,haydi faruk abiyide kap gel ,ahmet ustayıda al ,yarın öğlen çıkın akşam muhabbeti çeviririz sabah dönersiniz valla bomba olur yerse tabiiii
bsayil' Alıntı:abi ne davetsizi cihanıma giderken teklifmi bekliycem kah eser kah gürler giderim valla ;D ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:aynen benimde işlerim var ama önce misafirlerinin işini görsün biz bekleriz yabancı değiliz , ok yarın ara tuğsanı istersen telefonu yoksa atarım sana
sende inceden veriyorsun gazı heytem abiiiiiiii ;D ;D ;D ;DXXSİLVERADOXX' Alıntı:ah be barbaros, ah be faruk abi, nebilim cihan akşam izin falan alamaz diye direk yazmıyorum , yarın akşam bi pansuman yapalım diyorum
XXSİLVERADOXX' Alıntı:ah be barbaros, ah be faruk abi, nebilim cihan akşam izin falan alamaz diye direk yazmıyorum , yarın akşam bi pansuman yapalım diyorum
XXSİLVERADOXX' Alıntı:mücahit nerde be abi,yarın bakcaz inşallah
bu arada bu araclar fj75 değil, bunlar fzj78 pikap değil
ilgimi çeken motoru ve yürüyeni,ilgimi çekmeyende uzun oluşu
cihanülker' Alıntı:farukkkk abiii nereye gittin yavvv ,yengeden izinmi alıyorsunnnn hallaaaaaaa ,bekliyoruz ona göre hazırlık yapacağız