Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,515

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

faruk abı amotor telsızcı olursanız aracda uhf vhf cıhaz tasıma hakkınız doguyor. ve kendı aranızda ıstedıgınız yerle konusabılıyosunuz bu cıhazla alakalı bırde atmosferle ve bu sıstemı polısler ambulans ıtfaıye sıvıl savunma jandarma harıc herkez kullanıyor.
eger cıhaz acık gıderken polısın fırekansına gelırsenız anonsları dınlıyebılırsınız.
burdakı en buyuk sorum bu cıhazları tasımak ıcın lısans sart onu almak ıcınde sınava gırılıyor . forumda bu onuda topık hala acık ama sınav tarıhı bellı degıl kıyı emnıyete gectıgı ıcın ılerı belırsız bır tarıhe ertelendı.
ıkıncı sorunsa sızın polısı dınlıyıp dınlıyemıcegınız
ama su kesın artık yerı kestırdım aracı coook uzakdan gordum yavaşladım dıye bırsey yok. cıhazlar sız nokta kadar gorunurken bıle alıyolar. yeterkı onunuzde baska arac olmasın

THE FARUK' Alıntı:
Aslında iyi bir konuya değinmişsiniz Antalya ya gelicek arkadaşlarımızı radar yerleri konusunda bizde uyaralım.. :smiley:

Haklısın Faruk abi,
Mesela Burdur Bucak tarafından gelecekler için,Sandıklı ya gelmeden,Sandıklı yı geçince Denizli yol ayrımına gelmeden,sonra da Süleyman Demirel havaalanına gelmedenki düzlükte bordo reno 9, Burdur şehir merkezinin geçişinde ve de Antalya Organize sanayi bl. sinin önünde radar vardır. ;D ;D ;D

fissek' Alıntı:
Haklısın Faruk abi,
Mesela Burdur Bucak tarafından gelecekler için,Sandıklı ya gelmeden,Sandıklı yı geçince Denizli yol ayrımına gelmeden,sonra da Süleyman Demirel havaalanına gelmedenki düzlükte bordo reno 9, Burdur şehir merkezinin geçişinde ve de Antalya Organize sanayi bl. sinin önünde radar vardır. ;D ;D ;D

recep kardeş yarın aileye bir vx 100 daha katılıyor, benim arkadaş yarın geliyor bursaya ben gelemedim toplantım var erteleyemedim , seninle irtibata geçireceğim , inşalah hayırlısı olur ;) ;) ;)

RedlinE' Alıntı:
faruk abı amotor telsızcı olursanız aracda uhf vhf cıhaz tasıma hakkınız doguyor. ve kendı aranızda ıstedıgınız yerle konusabılıyosunuz bu cıhazla alakalı bırde atmosferle ve bu sıstemı polısler ambulans ıtfaıye sıvıl savunma jandarma harıc herkez kullanıyor.
eger cıhaz acık gıderken polısın fırekansına gelırsenız anonsları dınlıyebılırsınız.
burdakı en buyuk sorum bu cıhazları tasımak ıcın lısans sart onu almak ıcınde sınava gırılıyor . forumda bu onuda topık hala acık ama sınav tarıhı bellı degıl kıyı emnıyete gectıgı ıcın ılerı belırsız bır tarıhe ertelendı.
ıkıncı sorunsa sızın polısı dınlıyıp dınlıyemıcegınız
ama su kesın artık yerı kestırdım aracı coook uzakdan gordum yavaşladım dıye bırsey yok. cıhazlar sız nokta kadar gorunurken bıle alıyolar. yeterkı onunuzde baska arac olmasın

Mücahitcan çok teşekkür ediyorum verdiüin bu bilgi için kardeşim..

Bende özel aracımda ön panelde cobra marka bir radar cihazı kullanıyorum inan çok yerde işime yadı..

cihanülker' Alıntı:
recep kardeş yarın aileye bir vx 100 daha katılıyor, benim arkadaş yarın geliyor bursaya ben gelemedim toplantım var erteleyemedim , seninle irtibata geçireceğim , inşalah hayırlısı olur ;) ;) ;)

Dostum arkadaşına söyle ama mutlaka arasın beni,ayrıca keşke sende gelseydin.Ne gerekiyorsa burada yardımcı oluruz sen rahat ol. ;)

fissek' Alıntı:
Haklısın Faruk abi,

Recepcan aynen öyle bunları bir bilgi olsun diye gelenlere duyurmak lazım..
Son günlerde bu ikazı yazarım buluşma listesine dip not olarak..

THE FARUK' Alıntı:
Recepcan aynen öyle bunları bir bilgi olsun diye gelenlere duyurmak lazım..
Son günlerde bu ikazı yazarım buluşma listesine dip not olarak..

Yaz abi,çok fazla gidip geldiğim yol bu,tecrübe ile sabittir. ;)

Eskıden bende faruk abı ama artık yaramıyor. sistemleri çok iyi hani şikayet edersen radar aracına gıdık ekranda gosterıyolar ya o zaman bizim arkadaş gormuş araci secemeden bile ekranda deger yazıyomuş. neydi eski gunler dikkatli olanlar kazanirdi.

cihanülker' Alıntı:

Cihancan hayırlı olsun alan arkadaşımıza..
Antalyaya gelir herhalde ver ismini ekleyeyim listeye .. ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
Eskıden bende faruk abı ama artık yaramıyor. sistemleri çok iyi hani şikayet edersen radar aracına gıdık ekranda gosterıyolar ya o zaman bizim arkadaş gormuş araci secemeden bile ekranda deger yazıyomuş. neydi eski gunler dikkatli olanlar kazanirdi.

Haklısın kardeşim..

fissek' Alıntı:
Dostum arkadaşına söyle ama mutlaka arasın beni,ayrıca keşke sende gelseydin.Ne gerekiyorsa burada yardımcı oluruz sen rahat ol. ;)

sağol recepçim haberi var söyledim direkt senin yanına ,sana emanet , sabah konuşuruz 11 gibi ararım seni çok teşekkürler ,toplamtım olmasa gelecektim ama bırakamadım :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri