XXSİLVERADOXX
kzj 70 fj40
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
evet mücahit 2.7 V6 biturbo( yani bir küçük ,bir büyük turbo) standart 380 hp
evet mücahit 2.7 V6 biturbo( yani bir küçük ,bir büyük turbo) standart 380 hp
XXSİLVERADOXX' Alıntı:evet mücahit 2.7 V6 biturbo( yani bir küçük ,bir büyük turbo) standart 380 hp
THE FARUK' Alıntı:Aslında iyi bir konuya değinmişsiniz Antalya ya gelicek arkadaşlarımızı radar yerleri konusunda bizde uyaralım..
fissek' Alıntı:Haklısın Faruk abi,
Mesela Burdur Bucak tarafından gelecekler için,Sandıklı ya gelmeden,Sandıklı yı geçince Denizli yol ayrımına gelmeden,sonra da Süleyman Demirel havaalanına gelmedenki düzlükte bordo reno 9, Burdur şehir merkezinin geçişinde ve de Antalya Organize sanayi bl. sinin önünde radar vardır. ;D ;D ;D
RedlinE' Alıntı:faruk abı amotor telsızcı olursanız aracda uhf vhf cıhaz tasıma hakkınız doguyor. ve kendı aranızda ıstedıgınız yerle konusabılıyosunuz bu cıhazla alakalı bırde atmosferle ve bu sıstemı polısler ambulans ıtfaıye sıvıl savunma jandarma harıc herkez kullanıyor.
eger cıhaz acık gıderken polısın fırekansına gelırsenız anonsları dınlıyebılırsınız.
burdakı en buyuk sorum bu cıhazları tasımak ıcın lısans sart onu almak ıcınde sınava gırılıyor . forumda bu onuda topık hala acık ama sınav tarıhı bellı degıl kıyı emnıyete gectıgı ıcın ılerı belırsız bır tarıhe ertelendı.
ıkıncı sorunsa sızın polısı dınlıyıp dınlıyemıcegınız
ama su kesın artık yerı kestırdım aracı coook uzakdan gordum yavaşladım dıye bırsey yok. cıhazlar sız nokta kadar gorunurken bıle alıyolar. yeterkı onunuzde baska arac olmasın
cihanülker' Alıntı:recep kardeş yarın aileye bir vx 100 daha katılıyor, benim arkadaş yarın geliyor bursaya ben gelemedim toplantım var erteleyemedim , seninle irtibata geçireceğim , inşalah hayırlısı olur
fissek' Alıntı:Haklısın Faruk abi,
Mesela Burdur Bucak tarafından gelecekler için,Sandıklı ya gelmeden,Sandıklı yı geçince Denizli yol ayrımına gelmeden,sonra da Süleyman Demirel havaalanına gelmedenki düzlükte bordo reno 9, Burdur şehir merkezinin geçişinde ve de Antalya Organize sanayi bl. sinin önünde radar vardır. ;D ;D ;D
THE FARUK' Alıntı:Recepcan aynen öyle bunları bir bilgi olsun diye gelenlere duyurmak lazım..
Son günlerde bu ikazı yazarım buluşma listesine dip not olarak..
cihanülker' Alıntı:recep kardeş yarın aileye bir vx 100 daha katılıyor, benim arkadaş yarın geliyor bursaya ben gelemedim toplantım var erteleyemedim , seninle irtibata geçireceğim , inşalah hayırlısı olur
RedlinE' Alıntı:Eskıden bende faruk abı ama artık yaramıyor. sistemleri çok iyi hani şikayet edersen radar aracına gıdık ekranda gosterıyolar ya o zaman bizim arkadaş gormuş araci secemeden bile ekranda deger yazıyomuş. neydi eski gunler dikkatli olanlar kazanirdi.
fissek' Alıntı:Dostum arkadaşına söyle ama mutlaka arasın beni,ayrıca keşke sende gelseydin.Ne gerekiyorsa burada yardımcı oluruz sen rahat ol.