Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,647

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

hsbasar' Alıntı:
Arkadaşlar tarihe geçmiş bulunmaktayım
23 yıllık şöförlük hayatımın 3. radar cezasını yemişim, hemde FJ40 ile Toyota buluşmasına giderken ;D
Birazcık içime oturdu 265 TL ama olsun FJ40 ile yedimya sorun değil ;D ;D ;D

Bu arada bolu tünelinden benimle birlikte geçen arkadaşlar cezaya hazırlıklı olsunlar ;D

Samimi olarak tebrik ederim ;D ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Arkadaşlar tarihe geçmiş bulunmaktayım
23 yıllık şöförlük hayatımın 3. radar cezasını yemişim, hemde FJ40 ile Toyota buluşmasına giderken ;D
Birazcık içime oturdu 265 TL ama olsun FJ40 ile yedimya sorun değil ;D ;D ;D

Bu arada bolu tünelinden benimle birlikte geçen arkadaşlar cezaya hazırlıklı olsunlar ;D

abowww yakında bizede gelir demek

cemtascioglu' Alıntı:
tunelde otomatik radar okuyucumu var sedat

Evet, biz oraya gelince hızımızı düşürmüştük ama yinede 110 la girmişim.
yaklaşık yarım saattir gülüyorum bu olaya, herhalde yüzümdeki gülümseme bugün hiç gitmez.

aozturk' Alıntı:
Samimi olarak tebrik ederim ;D ;D ;D

teşekkür ederim ;D

cihanülker' Alıntı:
abowww yakında bizede gelir demek

konvoydan kopma olmamıştı sanırım o anda hepimiz 110 ile girdik tünele ;D

Aslında Soğucakta kampın yakınında küçük bir çık - in tepesi vardı ve orada sanıyorum inerken olsa gerek arkadaşın birisi bir tane çam ağacını almış altına :D
Orman İşletme Müdürlüğü o arkadaşı arıyor ceza kesecekmiş :D :D :D haberiniz olsun ;)

çağlar' Alıntı:
gidiştemi dönüştemi???

13/11/2009 yani gidişte ;D

aozturk' Alıntı:
radyo olsa da farketmez FJ40 ta 1000 w set olsa belki tizleri duyarsın :D 110 km hızla giderken ;D ;D

çadır tutuyordu beni, yoksa hız rekorları kıracaktım o gün. Bir ara gösterge 130 a dayanmıştı.
Genelde daha sakin kullanırım ama o gün yanımda hızlı gençler vardı ;D

Bakkan' Alıntı:
Sedat geçmiş olsun. ;D

Sağol burak

Dün bana trafik cezası varmış, muhtara tebligat bırakmışlar deyince, corolla ile discovery i kontrol etmiştim internetten.
FJ40 aklımın ucundan bile geçmemişti ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR